Ti elolvasnátok egy ilyen regényt?
Figyelt kérdés
Van már egy kész történetem, és most egy újabbat szeretnék elkezdeni. Egy emos lányról, aki híres divattervező lesz pár hét alatt, úgy, hogy csak egy nadrágot egy pólót és egy szabadidő felsőt adott ki. Ti elolvasnátok?2015. jan. 12. 16:28
1/4 anonim válasza:
Olyan szó nincs, hogy "emos", "emo" van.
3/4 anonim válasza:
Sajnos ez a "pár hét alatt híres lesz" téma eléggé lerágott csont, tegyél bele valami egyedi dolgot, ami nagy jelentőségű a sztori szempontjából, és még sehol máshol nem olvastad. Akkor nagyobb esélyed van a történettel.
4/4 anonim válasza:
Egy részt az ilyen néhány hét alatt híres lesz jellegű sztorikkal már tényleg Dunát lehet rekeszteni. Ez az egy szettet tervezett csak ez még jól is elsülhet, de nekem ez önmagában nem lenne elég.
Másrészt, ha már valami embercsoportról írsz, legalább azzal illene képben lenni, hogy hogy nevezik saját magukat. Emóknak, nem pedig emósoknak.
(Egyébként nagyon nem én vagyok ennek a célcsoportja, úgyhogy rám ne számíts.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!