Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvásnaták egy ilyen regényt...

Elolvásnaták egy ilyen regényt, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

most kezdtem el írni egy wattlad regényt. A leírásban létható, hogy miről szól. Eddig csak 1 fejezet van teljesen kesz, a bevezeteő, ami elve rövidebb. De ez a két dolog alapjan, mi az eddigi vélemény, továbbolvasnátok?

koszonom ha elolvasod es velemenyezel.

nov. 30. 09:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és mi alapján kellene véleményezni? A kulcsszavak alapján, hogy betegség, tini, sport, wattpad story, teen fictiom? Bocs, de ezek alapján én kizárt, de biztos van aki elolvasná.
nov. 30. 09:51
 2/21 A kérdező kommentje:

Nemm, bocsanat, de valamiert nem lototte fel a linket, ugyh ujra bekuldom

[link]

nov. 30. 10:23
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Már ennyiben is van alapvető helyesírási hiba (rosszÚÚÚÚÚL?). Tudom, tudom, siettél. Hogy hova siet mindenki olyan írásokkal, amiket nem időre csinálnak, sosem fogom megtudni.

Alapvetően nem érdekelnek a sportolós történetek, főleg nem amerikai tinikről, amit egy magyar tini írt. Az amatőr (sőt, a nem is annyira amatőr) próbálkozásoknál még a saját országában is nehéz az embernek realisztikusnak lennie, de egy teljesen már országgal meg főleg.

nov. 30. 11:14
 4/21 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos gyakra elírom a dolgokat, erre nagyobb figyelmet fogok fordítani. Viszont szeretném elmondani, hogy nem magyar tiniként írom a történetet, hanem kint élő, és itt is felnövőként
nov. 30. 11:20
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem angolul?
nov. 30. 12:00
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha majd te fogod írni és nem az AI, akkor véleményezni fogom, de így nem...
nov. 30. 12:21
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon sokat ígérő leírás, lehet hogy hozza amit ígér, lehet nem.

Mind a sportnak, mind az orvosi résznek olvass utána. Ilyen téren legyen támadhatatlan, ez nem fantasy, ne költs kitalált betegségeket és sport szabályokat.

Az a kérdésem van még, hogy mi itt a sztori végkimenetele?

Megbénul a csaj és paralimpikon lesz? Ezt nehéz úgy megírni, hogy ne legyen sértő.

Az ilyesmikre nagyon be vannak rágva az emberek.

Vagy meghal? Az is lehet sok, melodramatikus.

Vagy a klasszikus, abszolúte túlrágott csont, amikor az utolsó pillanatban feláll a halálos ágyából, és elmegy megnyerni a meccset? Ez szerintem giccsparádé is, meg nem is reális.

nov. 30. 13:37
 8/21 A kérdező kommentje:

6#, nem AI-al irom.

7#, nem semmi feleledes, v halal. Egy komoly betegsegre derul feny, ami sok akadalyt allit Camilla ele. Ezeket legyozve probalja elerni a celjat. Es valos betegsegrol van szo. Egy ismerosom is sajnos ebben szenved. Ezert is szeretnek errol irni, hogy kicsit jobban megismerjek az emberek, akik olvasnak ilyeneket. Magyarorszagon nem gyakori a sarlosejtes beteg, es igy tudtommal nem is nagyon ismert, de a kedves ismerosom magyar, es nehezsegekkel kuzd minden nap, tobbekkozt az emberek tudatlansaga miatt is. Ha rohama van, siman atlepnek rajta, mert azt hiszik, hogy drogos, vagy hasonlo, pedig ez nagyon komoly dolog.

nov. 30. 17:08
 9/21 A kérdező kommentje:

és 6-os. Megkérdezhetem, hogy miért gondolod, hogy AI-al írtam? Érdekelne, mert ha ez szűrődik le, akkor másképp fogalmazom majd, nem szeretném, hogy ezt hidjék az emberek.

PLusz bármilyen más tanácsnak is örülnék. Rengeteg történetet elkezdtem már, de mindig kudarcba fulladok.

nov. 30. 17:19
 10/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem a 6os vagyok, de igen árulkodó, hogy itt egy szót sem tudsz helyesen leírni, ott viszont teljesen rendben van a helyesírás. Nem létezik, hogy a kérdést és a sztorit ugyanaz a személy írta.
nov. 30. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!