Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok egy 1000 szavas...

Elolvasnátok egy 1000 szavas novellát?

Figyelt kérdés

Írtam egy közel 1000 szavas novellát (bár nemigen hiszem, hogy nevezhetem annak, mert nem figyeltem oda annyira a műfaji sajátosságokra). Kicsit talán gyerekes (nem a

szó rossz értelmében) a témája.

Valakinek lenne kedve elolvasni? És, ha írna egy rövid, vagy akár hosszabb véleményt róla, az is jól esne.

A családomnak tetszett, de nem vagyok benne biztos, hogy nem csak az elfogultságuk miatt mondták ezt.

itt egy link hozzá: [link]

aug. 2. 09:28
 1/6 A kérdező kommentje:
ez amolyan gyerekmese amely valójában a felnőtteknek szól
aug. 2. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Elolvastam..

Igen, a családod elfogult.

aug. 2. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ezért nem kérek véleményt rokontól/baráttól, mert a gyanú árnyéka mindig a fejük felett lebeg :)

Mondjuk ízlésről vitatkozni meg nem érdemes, szóval lehet, hogy tényleg tetszett nekik.

Mondjuk mesének, kisgyerekek számára el tudom képzelni. A felnőtteket nem fogja megérinteni a témája, mert felnőtt fejjel ezeket mindenki megtapasztalta már.

aug. 2. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég naiv kis történet, nekem túl mézes-mázos. Egyébként rossz nem volt, úgyhogy nehogy kedvedet szegjem az írástól, gyakorolj, írj még sokat, és jó lesz.
aug. 2. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kurtán, hirtelen lett vége, de nagyon jó. Bennem nagyon sok érzést "felkavart", újra átéltem azokat a dolgokat amiket leírtál és velem is megtörténtenk. Csak így tovább! 44F
aug. 2. 15:26
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és köszi, hogy elolvastátok. még írhattok :)
aug. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!