Van olyan, aki szívesen elolvasná egy kisregényem (legalábbis a jelenlegi kezdetleges státuszát) és véleményt mondana (írna) róla?
Figyelt kérdés
szeretek írni és elkezdtem nemrégiben egy kisregényt..
arra gondoltam, hogy hátha van olyan valaki, aki ért hozzá, és szívesen elolvasná, aztán véleményezné.
nem fűzök hozzá túl sok reményt, de hátha.
skype-on, vagy e-mailban, de még akár facebookon is. és akkor ezt üzenetben meglehetne dumálni.
előre is köszi, ha esetleg valakit érdekelne..
16/fiú
2013. jan. 15. 14:23
1/9 anonim válasza:
Miről szól? (elég ha nagyjából behatárolod)
3/9 anonim válasza:
én is szivesen elolvasnám :D (hébe-hóba szoktam írni..) küldök üzenetben egy e-mail címet, el tudod küldeni?
4/9 anonim válasza:
engemis érdekelne :) miről szól?
5/9 anonim válasza:
Érdekelne skype nevem: tomocska2000
7/9 anonim válasza:
Engem is érdekel, írj privátot :)
8/9 anonim válasza:
Engem érdekel. Az elérhetőségeimet elvből nem adom meg idegennek, de ha privátban küldesz belőle egy részletet, azt szívesen elolvasom és véleményezem.
9/9 anonim válasza:
Kuld el ha meg van meg a regeny ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!