Mit olvastok jelenleg? Hogy tetszik?
Az Ezeregyéjszaka meséi
Már a második oldalon van egy csoportos szex 20 fekete rabszolgával. Nem sokkal később meg egy szex után gyűrűket gyűjtő nő egy átvert dzsinnel. Ötszázhetven gyűrűje volt, s akkor szerzettmég kettőt.
Ez miért nem volt iskolai tananyag? Én eskü éltem volna. :D
Amúgy a legtöbb történet inkább csak vicces/szomorú/érdekes.
Victor Hugo -tól A párizsi Notre-Dame-ot. Nagyon jó,ha szereted a műfajt.
16/L
Három nyelven olvasok könyveket és webnovel-ket.
Jó néhányat olvasok mindegyik nyelven a három közül.
- Ravens of Eternity (ez a könyv nagyon jó és teljes: 476 fejezet)
- Amatherean Tales - One Flew Over The Dragon's Nest
- Saga of Ebonheim
- The Villainess doesn't care about the main plot (ez a regény, zseni, jó néhányszor hangosan felröhögtem)
Magyarul elővettem a M.A.G.U.S. könyveket és Brandon Hackett könyveit. Most azon vacillálok melyikkel is kezdjem. Botond könyvei zseniálisak. Érdemes lenne lefordítani angolra és kiadatnia, akár az amazonon keresztül vagy akár a Royal Roadra feltöltenie vagy egyből beküldeni az Amazonnak bepróbálni néhány amerikai kiadót. Mert jók.
Japánul jó néhány webnovelt követek, de csak olyanokat amiknek nincs angol fordítása a Syosetu-n vagy a Kadokawa-n vagy egyéb más japán WN portálon.
Colleen Hoover: Vallomás
Nemrég kezdtem, de eddig jónak tűnik, remélem tényleg az lesz
16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!