Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdekelne bárkit is egy ilyen...

Érdekelne bárkit is egy ilyen könyv?

Figyelt kérdés
Egy introvertált, szorongó, életcélját kereső lány története, érzései, gyerekkori molesztálással és szülő korai elvesztésével? Nagy személyiségfejlődésen mentem keresztül az évek során, sok munkám van ezeknek a feldolgozásában. Szeretem a pszichológiai könyveket, ezt viszont inkább egy elbeszélésnek szánnám, nem terápiás, szakkönyvnek hisz nem vagy pszichológus. De talán a történtem és érzéseim, hogyan küzdöttem és változtam erőt adhat hasonló szituációban levő lányoknak és érezhetik, nincsenek egyedül.
febr. 17. 11:51
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Érdekelne, sok hasonló kérdés van, Neked is azt tudom mondani, hogy az írás 1 dolog, meg a hitelesség. Ez már 2, de érted..

Szóval tele könyvespolcok kínálata , sokszor bér írók könyveivel gazdagok nevével.

Sajnos ez ilyen.

Szerintem gyorsabban, olcsóbban elérsz ma embereket Facebook oldallal, posztonként adagolva, reklámozva, belinkelve magad csoportokba, s.t.b.

Ideális esetben, habár nem ez a cél, támogatóid is lehetnek.

(Csillagokkal, hirdetésekkel)

febr. 17. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
engem nem, nem érdekel más nyomora
febr. 17. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem valódzínű, hogy nagy kereslet lenne rá, mivel hasonló önéletrajzi könyvekkel már most is Dunát lehetne rekeszteni.

Vagy az kell, hogy már eleve olyan komoly ismertséggel rendelkezz, hogy pusztán a neved eladhatóvá tegye a könyvet, vagy irtó jó - és drága - marketingkampány keretén kell megismertetni az emberekkel, és elhitetni velük hogy a tied márpedig nem ugyanolyan mint bármelyik másik, hasonló témában írt könyv.

febr. 17. 13:51
 4/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Vágj bele Facebookon, Én leszek az első olvasóid között :)
febr. 17. 14:28
 5/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Vagy csinálj egy csoportot
febr. 17. 14:29
 6/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Ha gondolod segítek is, de jól eltűntél. Ne azokért csináld , amik tények, amiket írtunk, hanem azok ELLENÉRE! 🙏♥️ Írd ki magadból. De könyv szerintem se lesz.
febr. 17. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!