Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol olvashatok Harry Potter...

Hol olvashatok Harry Potter képregényeket a neten? Főként Tekergős érdekelne. Esetleg van ilyen hely?

Figyelt kérdés
Címek is jól jönnének. Ötletem sincs. Lehetőleg ha van magyar de angol is jó.

ma 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én főleg inkább oneshotsokat/fanfictionokat szoktam olvasni wattpadon és tumblron tekergők témában, viszont szerintem ugyanitt találsz képregényeket is: tumblron meg még ha jól tudom redditen is vannak. Ráadásul Pinterestre is szoktak pár oldalasakat feltenni, ott is láttam.

Én nagyrészt angollal találkoztam az eddigiekben, magyar nem hiszem hogy sok lenne.

ma 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy párpaneleseken kívül mást is fogsz találni. A HP jogai Rowlingnál és a WB-nél vannak, utóbbi pedig szereti lelőni azokat a kezdeményezéseket, amiből nincsen pénze. Tapasticon pl elindult egy teljes HP képregény, de copyright miatt kB csak addig jutott hogy a csecsemőt letették a küszöbre, aztán elhalt az egész.
ma 13:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Pinteresten láttam és gondoltam hogy vannak teljes storyk is.
ma 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!