Mi a véleményetek Puzsér Róbert új, Metafizika címre hallgató könyvéről? Engem nagyon érdekelne. Érdemes rászánni a pénzt?
Engem, ha valami nagyon érdekel, nem sajnálom rá a pénzt. Nem kell hozzá olyan idegenek segítsége, akiknek a fele azt mondja, hogy igen, másik fele még azt, hogy nem. Azzal nem vagy előrébb.
Azt gondolom önbizalomhiányos vagy, itt az a gond.
Szeretnél valamit, hiszen érdekel, de könnyen be tudnak folyásolni más emberek a véleményükkel. Így nem lehet élni hosszútávon.
"Szeretnél valamit, hiszen érdekel"
Csak kíváncsi rá, hogy esetleg érdekelné-e. Nem akar zsákbamacskát venni.
Értem.
Nem vagyunk egyformák.
Eszembe nem jutna ilyenben (sem) mások véleményét kérni.
Azért sok sikert.
12 ezer forint a könyv. Igen, szeretném.
Szerintem senkinek sem kevés pénz. (kinek mi)
De jóval előrébb lennék, ha valaki aki olvasta tudna róla pár szót írni: miről szól, kiknek ajánlja. Általában ezt megtudom tenni a moly.hu oldalon. Ott elég sok értékelés szokott lenni. Pozitív - negatív. Ezekből az ember magában ki tud alakítani egy képet, hogy vajon szívesen olvasná-e a könyvet.
Valóban nem vagyunk egyformák. :)
Sajnos számomra nagyon nehéz olvasmány. Van, hogy többször el kell olvasnom egy oldalt, hogy kihámozzam a Puzsérra jellemző magasröptű körmondatokat. Van, hogy teljesen jól haladtam a díszes könyvben. Ha valaki olvasott már bármilyen más könyvet a boldogság, önfejlődés, metafizika témában, az alaptéziseket fejti ki, és magyarázza Puzsérosan, egy nagyon terjedelmesnek kinéző kötetben, mely szerintem nagyon szépen kidolgozott.
Természetesen nagy megvilágosodást nem hoz el a könyv, viszont én élvezettel vesztem el benne.
Ha teheted, olvass bele a "nyelvezete" miatt, és azután dönts. Én nen bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!