Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a magyar booktub...

Mit gondoltok a magyar booktuberekről?

Figyelt kérdés
Szeretitek őket? Hasznos a munkásságuk? Ki a kedvencetek?

2024. jún. 22. 15:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a magyar booktuberek leginkább wannabe booktuberek. A kép és hangminőség, meg a rosszul felépített előadás miatt a legtöbb nézhetetlen. A témaválasztás egysíkú. Ha van elemzés vagy bemutató, az sablonos és felszínes. Az összhatás meg olyan amatőr és D-kategóriás.

Nekem egyáltalán nem jön be.

2024. jún. 24. 21:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, külföldiek közül tudsz esetleg jót?:) (leginkább angol nyelvűt)
2024. jún. 25. 17:43
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam a hang-, és a képminőség a legutolsó szempont. Egyszerűen nekem mindegy, nem azon van a hangsúly, nem az a lényeg, a legtöbb videót úgyis csak hallgatom. Örülnék ha ez lenne a legnagyobb gond
2024. jún. 25. 17:54
 14/22 anonim ***** válasza:
49%

"Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam a hang-, és a képminőség a legutolsó szempont."

Egy videónál, ami csak kép és hang? Se hallani, se látni nem akarod? Akkor hogy megy be az infó?

Vagy a feliratot olvasod? Az kemény.

2024. jún. 25. 18:56
 15/22 A kérdező kommentje:
Ez nálam olyan, mintha egy könyvnél a betűstílusba kötne bele valaki. Egy minimális minőségnek azért nyilván meg kell lennie, de q kedvenc ilyen jellegű videósom egy nagyon olcsó, csíptetős mikrofont használ, ami ellátja a feladatát. Manapság egy átlagos telefon kamerája is képes olyan képminőségre, ami szerintem bőven elegendő egy ilyen témájú videóhoz
2024. jún. 25. 19:22
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
A betűtípus igenis nagyon fontos. Nem csak a nyomtatás minősége, de pl. tudtad, hogy van olyan betűtípus, ami segít diszlexiás embereknek kicsit könnyebben olvasni?
2024. jún. 25. 19:37
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

Heh, betűtípus meg méret miatt nem olvastam csomó könyvet.

Az élet rövid, szórakozásként szenvedjen ilyenekkel a franc. Van 10 másik olvasásra váró könyv itthon aminek normális betűtípusa van.

2024. jún. 25. 23:14
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ízlések és pofonok, de amikor tök homályos a kép, és az illetőnek a fél feje látszik vagy épp alsó nézetből veszi fel az arcát, hallani meg akkor hallom talán, ha maximumra veszem a hangerőt... Hát kösz.

Szerintem elvárható minimális igényesség, egy mikrofon minimum, ha meg annyira nincs pénze rá, akkor írjon blogot, ne videót csináljon.

+ Aki hónapok/évek óta videózik, annál nincs semmi kifogás, ennyi idő alatt már lehetett volna fejlődni.

2024. jún. 27. 12:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már egy telón is lehet normálisan filmezni. Nem kell speckó kamera meg mikrofon.
2024. jún. 27. 14:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem őket, több csatornát is követek. Pl Pergamenre hányt szavak, Szederbor, Borkareads, Edmond könyvkuckója, Könyvvelem, Andi könyves világa

A kedvenc könyvsorozatomat (Outlander), Evelinnek köszönhetem a Pergamenre hányt szavak csatornáról, de sok mást is ajanlottak már ami nagyon tetszett, és nem ismertem korábban.

2024. jún. 28. 00:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!