Mit gondoltok a magyar booktuberekről?
Szerintem a magyar booktuberek leginkább wannabe booktuberek. A kép és hangminőség, meg a rosszul felépített előadás miatt a legtöbb nézhetetlen. A témaválasztás egysíkú. Ha van elemzés vagy bemutató, az sablonos és felszínes. Az összhatás meg olyan amatőr és D-kategóriás.
Nekem egyáltalán nem jön be.
"Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam a hang-, és a képminőség a legutolsó szempont."
Egy videónál, ami csak kép és hang? Se hallani, se látni nem akarod? Akkor hogy megy be az infó?
Vagy a feliratot olvasod? Az kemény.
Heh, betűtípus meg méret miatt nem olvastam csomó könyvet.
Az élet rövid, szórakozásként szenvedjen ilyenekkel a franc. Van 10 másik olvasásra váró könyv itthon aminek normális betűtípusa van.
Hát ízlések és pofonok, de amikor tök homályos a kép, és az illetőnek a fél feje látszik vagy épp alsó nézetből veszi fel az arcát, hallani meg akkor hallom talán, ha maximumra veszem a hangerőt... Hát kösz.
Szerintem elvárható minimális igényesség, egy mikrofon minimum, ha meg annyira nincs pénze rá, akkor írjon blogot, ne videót csináljon.
+ Aki hónapok/évek óta videózik, annál nincs semmi kifogás, ennyi idő alatt már lehetett volna fejlődni.
Én szeretem őket, több csatornát is követek. Pl Pergamenre hányt szavak, Szederbor, Borkareads, Edmond könyvkuckója, Könyvvelem, Andi könyves világa
A kedvenc könyvsorozatomat (Outlander), Evelinnek köszönhetem a Pergamenre hányt szavak csatornáról, de sok mást is ajanlottak már ami nagyon tetszett, és nem ismertem korábban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!