Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a magyar booktub...

Mit gondoltok a magyar booktuberekről?

Figyelt kérdés
Szeretitek őket? Hasznos a munkásságuk? Ki a kedvencetek?

2024. jún. 22. 15:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

neha erdekes es van par kivetel, de

- nagy reszuk nem szepirodalmat nepszerusit, hanem "nepszeru" irodalmat / ponyvat

- tudom, hogy a megjeleno konyvek nagy resze "szorakoztato", de beszelhetnenek nem kortars irodalomrol is

- sokszor nem mondjak a szerzo nevet / vagy legalabb egyszer mutathatna ugy, hogy latsszon a szerzo neve

- vannak egy paran, akik mar evek ota csinaljak, es az arcukra van irva, hogy unjak az olvasast, bele vannak fasulva

ezzel egyutt, szerintem a 20 ev koruli fiataloknak fontos, ez az a generacio, akiknek nagy resze nem olvas konyvet az okostelefon meg a kozossegi media miatt, az o erdeklodesuket felkeltheti az olvasas irant, még ha ponyvaval kezdenek is

kedvencem mondjuk Zoltán Tamás es a "Könyvtolvaj"

12-es, nem tolem kerdezed, de lehet, hogy tetszene az angol Jack Edwards, o irodalomszakot vegzett Angliaban

https://www.youtube.com/watch?v=TCIJiLupLs4&ab_channel=JackE..

2024. júl. 10. 00:46
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egyik kedvencem Zoltán Tamás.
2024. júl. 13. 22:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!