Mit olvastok mostanában?
Figyelt kérdés
Milyen könyvek voltak az elmúlt 1-2 évben a kedvenceitek és miért?jan. 26. 13:54
1/11 anonim 

válasza:

Semmit. Minek? Hiába olvasok és tanulok bármennyit egy témában, ha nincs róla papír, sehová nem vesznek el vele.
2/11 anonim 

válasza:

Fredrik Backman könyveit olvastam mostanában és mindegyik nagyon tetszett.
3/11 anonim 

válasza:

Amit most olvasok:
Pauline Mai: Karácsonyi kívánság
November óta csak karácsonyi témájút olvasok, ez az utolsó ilyen most.
Nincsenek kedvencek.
4/11 anonim 

válasza:

Byung-Chul Han: Erósz haldoklása c könyvét olvasom mostanság. Rövid, de elgondolkodtató.
5/11 anonim 

válasza:

A Dűne sorozat első három kötetét szereztem be.
6/11 anonim 

válasza:

Történelmi romantikus maratont tartok épp.
7/11 anonim 

válasza:

Onyxstorm, amit épp olvasok, amíg olvasom, addig félreraktam a Királyok csatáját (A tűz és a jég dala 2)
8/11 anonim 

válasza:

Anne L. Greentől olvasom a Csábító-trilógiát.
9/11 anonim 

válasza:

Adrian Tchaikovsky: Az éden kapui
Darren Shan: Démonvilág 3. Vérfüred
10/11 anonim 

válasza:

SOkat olvastam nyáron az ALIEN 3- alternatív történetét, azt a limezöld borítósat. 2/3-nál ráuntam, azóta nem szedtem elő, de elő kellene. Meg a Rémautót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!