Melyik lesz az első könyv amit 2024-ben el szeretnétek olvasni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 08:50
1/9 anonim válasza:
Agatha Christie - Mert többen nincsenek (régi nevén: Tíz kicsi néger)
Eddig még nem olvastam krimi jellegű könyveket, főleg a fantasy és kalandregény vonalon mozogtam de nagyon szeretem a bűnügyi jellegű dolgokat szóval nem hinném hogy nagyon mellé lőttem a vásárlással.
Vettem is egyből vagy tíz ilyen jellegű könyvet 😂
Bár hazudok mert pár oldalt már elolvastam belőle de idő hiányában még nem tudtam folytatni.
2/9 anonim válasza:
Stephany Garber: Legendary
Első részét, a Caravalt olvastam már, nagyon megtetszett a történet, szívből ajánlom mindazoknak, akik szeretik a fantasy, romantikus olvasmányok az sok kalanddal
3/9 anonim válasza:
A sajátomat... :D De az még tuti nem jut odáig 2024-ben sem, hogy az első kötet megjelenjen.
4/9 anonim válasza:
Először is befejezem a Mark Lawrence: A vörös királynő háborúja trilógia befejező kötetét, majd a Michael Matthews: Izmosabb,szálkásabb,erősebb c. könyvén lesz a sor. Aztán utána visszatérek Mark többi könyvéhez. :D
5/9 anonim válasza:
Elena Ferrante: Az új név története
Az első részt tegnap fejeztem be és most folytatom a Nápolyi regények sorozatot.
6/9 anonim válasza:
CoHo: Velünk véget ér. Régóta vár a polcomon, már el is kezdtem.
9/9 anonim válasza:
Fernando Alonso A Formula-1 legendájának története
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!