Van olyan író (nő), akinek minden könyvét elolvastátok/el szeretnétek olvasni?
Figyelt kérdés
Ki az, és kb hány könyve van?2012. ápr. 19. 20:51
1/18 anonim válasza:
Darren Shan és még sajnos nincs túl sok könyve, olyan 27-30 db körül jelent meg magyarul, abból 24-et már olvastam :)
2/18 anonim válasza:
én elkezdtem úgy ahogy olvasni egy Benina könyvet azóta végigmentem vagy öt-hat könyvén, alig öt nap alatt :D szóval ő nagyon jó :) nemtom hány könyve van talán 10-12 körül:)
4/18 anonim válasza:
Andrea Cremer,Claudya Gray,P.C. Cast
5/18 anonim válasza:
Jajj de jó Más is szereti Merlét ennek igazán örülök.
Daren shannak nincs túlsok könmyve "csak" 27-30? :-D hát ezen megakadt a szemem!
Nem egy irodalmár vagy nyelvész professzor életműve áll fele ennyi kötetből, ő meg gondolom még fogja szakmányban gyártani :-D
Bocsi
Robert Merle utánozhatatlan és nagyszerű, most a História sorozatot gyűjtöm újra az 13 kötet, plusz 12 önálló regény. :-) imádom Szerb Antalt is. kéne már női írót is olvasnom ha már én is nő vagyok, de azok olyan habos babosak!!!
7/18 anonim válasza:
Darren Shan 26 elolvasva :D
Robert Merle :D
8/18 anonim válasza:
Kurt Vonnegut, kb. 40 könyve van, azt hiszem.
9/18 anonim válasza:
Sidney Lawrence. Kb. 35 könyve már megvan. Van amit 4x is elolvastam :) talán olyan 10 darab van ami még nincs meg. De ha látok olyat ami nincs akkor megveszem :)
10/18 anonim válasza:
Danielle Steel - 80 körül, nem tudom pontosan
Wilbur Smith - 33
Nicholas Evans - 5
Meg olvastam rengeteg Leslie L. Lawrence-t, elkezdtem Dickens életműsorozatát, ezen kívül még sok könyvem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!