Van olyan sorozat/könyv/film amit szerettek, de nem nézitek meg, mert nem azok jönnek össze akiket ti szeretnétek?
Például én imádom az Eureka című sorozatot. De nekem a kedvenc "shippem" a Nathan Stark/Jack Carter. Így meg van bennem az a fajta érzés. Hogy rossz néz őket tudva hogy nem ők jönnek össze.
Ugyan ez a helyzet Percy Jackson/Nico Di Angelo párossal is. Ezért nem olvasom el már az eredeti könyveket.
De ha nem is olvastad a könyveket, hogyan tudsz szeretni egy párosítást? Nico pl. még a filmekben sem volt benne, hogy ott negszerethesd.
Adj esélyt a Percy Jackson könyveknek. Nico is jó szerelmi szálat kapott (Will Solace-szel).
Amúgy nem, nekem nincs ilyenem. Mert, ismételten: hogyan érdekelhetne egy párosítás, ha egyszer nem is olvastam el/néztem meg a sztorit? Menet közben persze lehet, hogy kialakul a fejemben egy-két páros, akiknek szurkolok, de azért van annyi eszem, hogy tudjam, nem az én ízlésem diktálja a történet menetét. Legfeljebb majd keresek fanfictiont, miután befejeztem a könyvet/sorozatot.
Ha kifejezetten romantikus könyvről van szó, az néha más kérdés: mivel a cselekmény elsősorban a fő párosításra épít, hagytam már félbe könyvet, mert nem bírtam valamelyik vagy mindkettő főszereplőt. De ott is a szereplő volt a ludas, nem pedig maga a párosítás.
"olvasom el MÁR az eredeti könyveket." Ezt azért írtam így mert már olvastam őket.
Tudom, hogy Nico a végén össze jön Will-el. De én az a fajta ember vagyok aki az egyoldalú szerelemnek szurkol hogy beteljesüljön.
Smallville: Kara-Jimmy
Azzal az irritáló Chloéval erőltették, ráadásul kiderül nem is az igazi Jimmy. Ott kb. befejeztem a sorozatot.
Végig olyan szereplőket tolnak az ember képébe, akiknek semmi keresnivalójuk ott.
Lost: Jack-Juliet
Mondjuk már az 5. és 6. évad eleve nem szórakoztatott, ki nem állhatom az időutazós plotokat. De amikor előszedték ezt a Juliet-Sawyer románcot, akkor kiszálltam.
True Blood: Sooki-Eric
Ez szerintem a legidegesítőbb. Az egész negyedik évad ment a kukába, az utolsó három évad pedig minősíthetetlen. Ez az egyetlen, amit végignéztem és követelem vissza az elpocsékolt időt.
Én azt szerettem volna ha Leila Luke-kal jön össze és nem Han Soloval, nagyot csalódtam amikor kiderült, hogy testvérek.
Azóta azokat az epizódokat nem néztem vissza..
3.dik válaszoló: Pont ilyenre gondoltam.
4.dik válaszoló: Nekem szól a kérdés? Ha igen miért lennék nárcisztikus?
5.dik válaszoló: Engem se állít meg az írok szava. Ezért olvasok fanfiction történeteket, amikben az általam kedvelt párok összejönnek.
6.dik válaszoló: Ez is olyan mint amire gondoltam.
7.dik válaszoló: Gondolom te vagy a 6-os is. Filmeket is kérdeztem :)
Akkor csak hogy megnyugtassam a 6-os válaszolót hogy filmek is jöhetnek.
Filmek terén nekem a Stucky(Steve Rogers/Bucky Barnes) a legjobb példa erre a témára.
Ami kapásból eszembe jut az a 24-ből Jack Bauer és a segítője Chloe akiket nagyon vártam, hogy végül összejöjjenek de mégsem.
A másik a Gyilkos elmékből Prentiss és Hotchner akik szerintem nagyon passzoltak volna egymáshoz de a forgatókönyvírük másként látták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!