Van olyan sorozat/könyv/film amit szerettek, de nem nézitek meg, mert nem azok jönnek össze akiket ti szeretnétek?
Például én imádom az Eureka című sorozatot. De nekem a kedvenc "shippem" a Nathan Stark/Jack Carter. Így meg van bennem az a fajta érzés. Hogy rossz néz őket tudva hogy nem ők jönnek össze.
Ugyan ez a helyzet Percy Jackson/Nico Di Angelo párossal is. Ezért nem olvasom el már az eredeti könyveket.
A bűbájos boszorkákban Phoebe és Cole szerintem ők voltak a tuti páros,nagyon rossz volt, hogy szétmentek.
Meg Andy és Prue de sajnos meghaltak mindketten.
Mondjuk nem csak ezek miatt hagytam abba egy idő után a sorozatot,egy idő után nagyon gagyi lett.
De ezek is közrejátszottak.
Nekem a Grace klinika ilyen. Amikor Derek meghalt az nekem nagyon sokkoló volt,Meredithel nagyon szép pár voltak.Rossz volt látni utána Meredith-et mással. Aztán Jackson és April párosa akiket még szintén kedveltem elváltak.
Meg úgy szinte mindenki elvált vagy szakított és összejött valakivel akik szerintem nem hozzájuk valóak.
Engem nagyon idegesített. Ez a sok szerencsétlenség ami a szereplőkkel történt úgy összességében, már túl sok volt nekem úgyhogy egy jó ideje már nem nézem.
Bár hogy igaz legyen a kérdés lényege az újra nézés volt, nem pedig folytatás volt.
De köszönök minden választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!