Mennyi volt a legtöbb pénz amit egyetlen egy rendelés (vásárlás) során költöttetek könyvekre? Hány könyv volt?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 14:54
11/16 anonim válasza:
Azért megjegyezném, hogy ha a Szukits szállítson külföldre, és se rendeltem volna annyit (1-es vagyok). Eredetileg csak az Alien - Predator képregények érdekeltek. De ha már került egy ismerős ismerőse, aki átveszi Magyarországon a csomagot s majd eljuttatja nekem Romániába, úgy voltam vele, hogy "ha már lúd, legyen kövér". Ezért sok olyan van abban az 55 könyvben, ami annyira azért nem érdekel, de az akció miatt nevetségesen olcsó volt, s itthon még rendes árban se kapnám, meg olyan is, amit nem valószínű, hogy megrendeltem volna, max csak akkor veszem meg, ha látom élőben, s olyan passzban vagyok, de ha már ott van, betettem a kosárba.
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
Nekem is lenne egy kérdésem: mennyi idő alatt olvassátok el az esetenként több, mint 30 könyvet?
14/16 anonim válasza:
13
Én egy 200-300 oldalast egy ültömben képes vagyok elolvasni.
Teljesen random időközönként olvasok, de ha rászánom magam, akkor egy átlag könyvet max 2 nap alatt kivégzek. De olyan is volt, hogy egy 400 oldalas volt meg két nap alatt.
Most pl e-book-ot olvasok, de úgy, hogy az angol könyvnek közben csinálok egy fan-fordítást is.
A 7. könyvnél vagyok, pedig augusztus 30.-án kezdtem, közben volt egy 6 napos nyaralás, és nem csak simán olvasom. Ilyen 150-180 oldalasak.
15/16 anonim válasza:
13, A könyvgyűjtés és a könyvolvasás sok molynál két külön hobbi, még ha furán is hangzik.
Én mondjuk a nyugdíjas éveimre gyúrok, eldöntöttem, hogy addig nem halhatok meg, amíg minden könyvemet el nem olvastam.
Egyelőre úgy néz ki, örökké fogok élni. :)
16/16 anonim válasza:
Én a Harry Potter köteteket vettem meg egyben, mert volt talán 35% kedvezmény kuponom ami a komplett vásárlásból levonódott, így jó sok pénzt spóroltam, de még így is bőven 20k fölött voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!