Mennyi volt a legtöbb pénz amit egyetlen egy rendelés (vásárlás) során költöttetek könyvekre? Hány könyv volt?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 14:54
1/16 anonim válasza:
120199 HUF
Kb 55. Az elektronikus számla, amit kaptam 6 oldal volt.
(mikor a Szukits-nál a nyár közepén akció volt)
2/16 anonim válasza:
Nekem 110-130 000 Ft körül volt 8-9 éve, talán öt-hat darab könyv.
De pl. 2004-ben 100 dollárt fizettem egy darab könyvért: The Lord Of The Rings: 50th Anniversary Edition (hardcover).
Aki pedig hozzám hasonlóan a történelem megszállottja, az nagyon jól tudja, hogy a komolyabb könyvek (Routledge, Cambridge stb.) 50-60 dollártól indulnak, de általában 75 fölé nagyon ritkán megyek.
Én erre költök, így elég komoly házikönyvtáram (szépirodalom, történelem) alakult ki – ezért mostanában már alig veszek valamit.
Csak egy dolog nem változott az évek alatt: talán kettő ember nem tart teljesen hlyének, hogy ennyi pénzt költöttem könyvekre...
3/16 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, de kb. harmincezer forint lehetett. A teljes Vaják könyvsorozatot rendeltem meg.
4/16 anonim válasza:
Könyvfesztiválon vagy Ünnepi Könyvhéten szoktam irgalmatlan sok pénzt elkölteni. A rekord 35 könyvért 96 ezer forint volt.
5/16 anonim válasza:
Én eddig nem költöttem el egyszerre 30 ezernél többet könyvekre.
6/16 A kérdező kommentje:
Hűha, és én azt gondoltam, hogy csak én költöttem el rengeteg pénzt egyszerre 😂 eddig 77 ezer a rekordom 22 könyvre 😂
2023. szept. 15. 13:47
7/16 anonim válasza:
Sajnos nekem is a hellyel gyűlik meg a bajom. Így ebook könyveket is olvasok, nem csak kézzelfoghatót.
8/16 anonim válasza:
Általában havi 20 ezres keretem van könyvekre. De előfordult már, hogy 40 ezerért rendeltem. Hogy pontosan mennyi könyv, már nem emlékszem, de a trónok harca sorozat 1.2.3.4.5. része is benne volt.
9/16 anonim válasza:
Talán 5-6ezer forint. Lem összes 1. kötete.
10/16 Maneko válasza:
És én még a saját kb. 30-35.000 ft-os költéseimet éreztem soknak :D Ha rendelek, akkor kb. ez az az összeg, aminél megállok, és akkor van a kosárban olyan nyolc-kilenc könyv - ha volt valami akció, akkor kicsit több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!