Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szukitstól lehet külföldre...

Szukitstól lehet külföldre (EU) könyvet rendelni?

Figyelt kérdés
A honlapjukon csak Magyarország választható. Esetleg írjak nekik?

2023. aug. 31. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg írj nekik.
2023. aug. 31. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha írtál nekik s valahogy megoldható a külfölre rendelés, megírnád nekem is, hogy hogy?

Én eddig egyszer rendeltem tőlük (úgy 50 könyvet), de úgy, hogy egy barátom rokonának az adatait adtam meg. Kártyával fizettem, ők Budapesten átvették, majd mikor a barátomék arra mentek, elhozták.

2023. szept. 1. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak Magyarország választható, akkor csak oda rendelhető.
2023. szept. 1. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem is az országválasztás a fő probléma, inkább az, hogy magyar telefonszámot kér, de azt kötelezően.

Én gondoltam arra, hogy postán maradóra kérem, ha beleesek abba pár napba amíg ott tartják jó, hanem egy kicsit ráfizetek hogy hosszabítsák meg, s barátommal egy hétvégén elmegyünk érte. (Akkor épp náluk voltam, s ott közel volt a határ.)

De magyarországi telefonszám nélkül, csak egy e-mail címmel vagy egy más telefonszámmal, rendelni sem tudsz.

2023. szept. 1. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!