Honnan érdemes angol nyelvű könyveket rendelni most, hogy a bookdepository bezárt?
Nem rendeltem még angol nyelvűt, de még a bookline-t tudom javasolni.
Ha bookline-os átvevőhelyen nem kell szállításít fizetni (Budapesten van csak), viszont ha magyarországi Libri üzletbe kéred, akkor csak 399 Ft a szállítás, vagy ha már van törzsvásárlói pontod, akkor 40 pont.
Estelge Libristo. Ott packettával csak 1095 a szállítási.
Még Líra, mert ott szoktak lenni angol nyelvűek, és szintén, ha üzletbe kéred akkor 0 Ft a szállítási.
„Szerintem a kérdésben benne van az indoklás. Olcsó volt, hát nem volt nyereséges, hát bezárt. Lesz-e még egy ilyen hülye, aki olcsón adja neked? Nem lesz.”
Nem tudjuk az okokat, az Amazon csak annyit közölt, hogy egyszerűsítik a vállalat szerkezetét, és a többi óriáscéghez hasonlóan rengeteg embert rúgnak ki.
Egy példa (Ausztrália): „Amazon has made its service very hard to beat. If you’re buying more than one book, you’re likely paying more than $39, meaning shipping for the whole order is free. Even if you’re buying books from overseas, orders fulfilled by foreign arms of Amazon get free shipping if they’re over $49. If you don’t meet that threshold, the $4 shipping generally still makes for a better deal than Booktopia.”
Sarkítva: nem tűnt el, csak átalakult.
Ja, meg antikváriumokból.
antikvarium.hu
Azért a bookdepositorynak ezek nem voltak ellenfelek, hogy antikvarium.hu :D Vagy egy éve rendeltem utoljára tőlük, James B. Adair könyveit, ezeket kb. 3 évtizede adták ki, egy büdös könyv nem volt tőle az antikvariumon, most sincs amúgy. Mármint angol nyelvűekről beszélve.
Ami kimondottan angol nyelvű antikvárium (antik nyelvű angolárium?), az az angolkonyvek.hu, de az összes többi webes felülettel rendelkező antkváriumot is meg kell nézni, meg a Vaterát is, mert sosem lehet tudni. Én egyszer egy világhírű, sokak által irodalomként megjelölt, de koros, kb a harmincas években írt, sehol sem kapható amerikai szakkönyvet ütöttem be a kugliba, és erre kiderült, hogy egy magyar antikváriumnak van a Vaterán. :D Valamelyik kutatóintézet maradéka dobta ki, mikor megszűnt a módszerváltás után. :D
"Azért a bookdepositorynak ezek nem voltak ellenfelek, hogy antikvarium.hu ... de az összes többi webes felülettel rendelkező antkváriumot is meg kell nézni, meg a Vaterát is, mert sosem lehet tudni. Én egyszer egy világhírű, sokak által irodalomként megjelölt, de koros, kb a harmincas években írt, sehol sem kapható amerikai szakkönyvet ütöttem be a kugliba, és erre kiderült, hogy egy magyar antikváriumnak van"
Igen, ezért írtam, hogy antikvarium.hu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!