Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Enbook.hu megbízható oldal?...

Enbook.hu megbízható oldal? Rendeltetek már onnan?

Figyelt kérdés

2023. aug. 11. 22:45
 1/3 anonim válasza:
Hali, igen, december 29-én rendeltem, a kiszállítást január 5-10 közöttre igérték, az utolsó pillanatban, ma meg is jött a csomag. Két mangát rendeltem, olcsóbb volt mint másik oldalakon, a könyvek rendben vannak, szóval csak ajánlani tudom. 😊
jan. 10. 12:59
 2/3 anonim válasza:
Sziasztok! Igen, 2024.01.10-én rendeltem. Február 6-ig írták a szállítási időpontot. Nekem ráértek az amerikai könyvek. Január 30-án írták, hogy 2 könyv megvan. Vártam még a 3. könyvre. Így 02.09-én mindet megkaptam. Épségben megérkeztek. Olcsóbb, mint a Libriszto. A szállításnál várni kell. Az egyik könyv csak az Enbook oldalán volt megrendelhető. Mindenkinek ajánlom.
febr. 13. 17:50
 3/3 anonim válasza:
Én február 14. Rendeltem a könyvemet és ma (február 20) megkaptam az email-t hogy a futárszolgálat tud a csomagomrol és hogy ahogy megkapják úgy másnap ki is szállítják. Ebből nem tudom mennyi igaz meg hogy mikor adják a szolgálatnak de nekem az várható idő amit adtak az 23-28 de a vélemények után én soha nem rendelek onnan nem tűnik megbízhatónak
febr. 20. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!