Napi csak fél óra olvasás tényleg ciki?
Figyelt kérdés
Munka, itthoni tennivalók és gyerkőcök után szinte csak napi fél, három negyed órám marad csak olvasni. Pedig nagyon szeretek.
Ti mennyi időt szoktatok fordítani az olvasásra?
2023. ápr. 28. 20:17
11/14 anonim válasza:
Ez ilyen reklám hogy vannak gyerkőcök így van boldogság?
12/14 anonim válasza:
Nem ciki. Annyit olvass amennyi időt rá tudsz szánni. Ha az napi fél óra akkor annyi.
Én párhuzamosan több könyvet is olvasok, mert így szeretek olvasni.
Jó ideje már 2 hosszabb könyvsorozatot is olvasok, az egyik az
Outlander. ( Diana Gabaldon)
A másik Fekete tőr testvériség ( JR Ward).
Ezekre 30-30 percet szánok naponta, mert lassan jönnek ki az új kötetek és nem akarok velük gyorsan haladni. Ezek mellett mindig van Egy másik, épp aktuàlis könyv, ez jellemzően 1 részes, önálló kötet.
Most pl John Saul: Az élősködő c. regényét olvasom lefekvés előtt. Ez napi 1,5 óra.
13/14 anonim válasza:
Nem, nekem pl. attól függ, hogy milyen érdekes a könyv. Ha nagyon, ak akkor napi 2-3 órát is simán letolok. Mondjuk én alapjáraton is imádok olvasni, a Harry Pottert lenyomtam fél/negyed év alatt. Ha uncsibb, akkor max. 1/másfél órát olvasok.
14/14 Jazmin_12 válasza:
Az a ciki ha nem olvasol rendes papíros skönyvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!