Veletek volt már olyan hogy időpocsékolásnak éreztétek az olvasást?
amikor még rendszeresen olvastam, sosem éreztem időpocsékolásnak
de valószínűleg leginkább csak azért, mert belém nevelték, hogy nincs magasztosabb szabadidős tevékenység, mint könyveket olvasni
5ös! Hát én nem érzem időpocsékolásnak a több száz órámat amit a Witcher 3ba beleraktam, mert 3. vagy 4. végigjátszásra is adott új élményt.
De a kérdésre válaszolva: Csak akkor éreztem annak, mikor kötelezőket kellett olvasni általánosban. Amíg azt olvashatom, amit én szeretnék és akkor és úgy ahogy én szeretném, addig nekem ez nem időpocsékolás.
5
szerintem tökmindegy hogy egy játékba ölsz 1000-2000 órát vagy olvasásba, annyi a különbség hogy az olvasás nem annyira interaktív
#9 az olvasás más agyterületeket dolgoztat meg.
Valahol egyébként láttam egy összehasonlítást, azt vizsgálták hogy mennyire aktív az agya egy kezdő játékosnak azéhoz képest aki rendszeresen játszik, és bizony lényegesen aktívabb. Én ebből azt a következetést vontam le hogy az alkalmi játék méf hasznos is lehet, a rendszes kevésbé. Én sokszor lélekölőnek is éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!