A könyvek rovat miért lehet a szórakozás kategóriában, mikor könyvet olvasni minden csak nem szórakoztató, unalmas kínszenvedés, időpocsékolás?
Én is igy gondolkodtam 16,17 éves koromig de kinöt. A kötelezö olvasnányoknak meg eféléknek még a fajtáját is rügeltem, aszem akkor változtam meg amikor olyan könyvel próbálkoztam amit látam megfilmesitve (nem alkonyatot) azóta szinte álndóan olvasok valamit föleg
e-könyvekt, és tök jó unalomüzönek
Ízlések és pofonok, hogy ki mit tart szórakoztatónak. Az ilyen kérdésekkel viszont vigyáznék a helyedben. Arc és név nélkül persze belefér. Amúgy ha nagyon elterjed ez a mentalitás, amit magadénak vallasz, pár száz év és visszatérünk a szakócához...
Bocs, hogy ilyen hosszan írtam, ez már majdnem annyi, mint egy könyv bekezdése!
Egyetértek azzal, aki szerint a kérdésnek a provokáción kívül nincs más célja.
Szerintem alapvetően ez egy éretlen gondolkodásmód, mindenki megtalálhatja azt az egy könyvet, amit az első pár mondat után nem tud letenni a végéig. Ha veszi a fáradtságot.
Igen, sokan vannak ilyenek. Nekem egy tanár ismerősöm elképedt azon, hogyan tudom a könyveket többször is elolvasni, hiszen már ismerem a végét. Nem tudtam neki elmagyarázni (mert akkor még alsós sulis voltam, ő meg a barátnőm anyukája), hogy mi ilyenkor az élményt éljük át újra.
Ezeket sose fogod meggyőzni, de nem is érdemes. Éljen csak az ő kis beszűkült világában. Mi meg utazgatunk, amerre csak akarunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!