Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Veletek volt már olyan hogy...

Veletek volt már olyan hogy időpocsékolásnak éreztétek az olvasást?

Figyelt kérdés
3 nap alatt kiolvastam egy picit több mint 300 oldalas könyvet és full depressziós vagyok mert hasznosabb dolgokat is csinálhattam volna helyette.... ebben a hónapban ez volt a hatodik könyv amivel végeztem, összesen kb 1800 oldalt olvastam

2023. ápr. 27. 00:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10

lehet van benne valami amit írsz. de az olvasás olyan mintha egy filmet néznék, csak azt én képzelem el

2023. ápr. 27. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
#11 ami egyébként lényeges különbség. A másik internetes tény hogy ne végy készpénznek mindent amit az interneten olvasol... helyett... (magyarul viccet félretéve), állitólag az agyunk alvás közben is aktivabb mint tv nézés közben. :) szóval az olvasás nyilvánvalóan jobb mint a tv nézés. Ez persze attól is függ hogy mit olvasol. :)
2023. ápr. 27. 14:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Soha. Én imádok olvasni (is), sosem éreztem időpocsékolásnak azt, amit a saját magam szórakoztatására csinálok. Pl Facebookon, egyéb hasonló oldalakon való órákig való lógást annak érzek, ezért pl azt nem is szoktam csinálni. Körmöcskéket pingálni sem szoktam, mert azt is időpazarlásnak érzem.

Neten sorozatokat nézni is imádok, ezért számomra az is élvezetes időtöltés, ahogy a zenehallgatás is, és ahogy az is amikor a kiskutyával játszunk, vagy amikor a pàrommal programozni megyünk, ezeket is nagyon szeretem.

Volt idő kb 15 éve, amikor egy pc játékra is nagyon rákattantam, de azon pl 2 hét napi játékkal végig mentem az összes szinten és onnantól már nem volt izgalmas.

A Mario-t néha a mai napig elindítom, de ritkán. Már nem vonz annyira.

2023. ápr. 28. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!