Napi csak fél óra olvasás tényleg ciki?
Munka, itthoni tennivalók és gyerkőcök után szinte csak napi fél, három negyed órám marad csak olvasni. Pedig nagyon szeretek.
Ti mennyi időt szoktatok fordítani az olvasásra?
Én 2014-2021 között minden héten legalább 2-3 könyvet elolvastam, olyan sok időm volt, azóta szinte semmi, 2021 óta 0 oldalt olvastam el, most idén tudtam elkezdeni csak megint olvasni keveset, szóval nem, nem ciki, akármennyit és akármilyen rendszerességgel is olvasol.
Egy hobbiban, amit élvezel és ami szórakoztat, ne azt próbáld meg keresni, hogy ciki-e ahogyan csinálod, vagy hogy kínosan kéne-e érezned magad vagy versenyezned magaddal/másokkal. Legyél türelmes és élvezd ki, hogy olvasol.
Egyáltalán nem ciki. Én pl a fürdőszobában tárolom az aktuális könyvet, és a wc-n olvasok egy-egy fejezetet naponta így. Mert ott van üresjárat.
És? A lényeg, hogy nekem jó.
Egyáltalán nem ciki, nem is értem miért fordult meg ez a fejedben. Ne azért olvass, mert muszáj. Hanem azért, mert élvezed.
Én van, hogy hónapokig nem nyúlik egy könyvhöz, mert nincs rá semmi időm. Aztán amikor van, lehet kiolvasom a megmaradt oldalakat két nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!