Ki szeret olvasni?
El kezdtem egy storyt írni, remélem tetszeni fog. Akit érdekel olvasson bele!
Tudom,hogy nem írok helyesen és sok hibám van,biztosan,de akinek tetszik annak úgyis jó.
Olvassatok bele:
Szia!
Igen, sajnos a helyesírás nem jó. Az igekötőket például mindig különírod, mikor egybe kell írni. (Pl. fent is: "elkezdtem" helyett "el kezdtem".)
A történetről nem tudok sokat mondani, mert még nem történik semmi, de van pár fura dolog: 16 évesen megy IX. osztályba, vagy 9 óra kell ahhoz, hogy vegyen valamit a boltban.
A fejezetek kissé rövidek, ez nem twitter, azért legyen minimum 1500-2000 szó egy fejezet.
"Tudom,hogy nem írok helyesen és sok hibám van,biztosan,de akinek tetszik annak úgyis jó."
Nem, nem jó. Ha te magad is igénytelen vagy, miért vársz mást az olvasóidtól?
Őszintén már a bevezető tele van szóismétléssel, ami még a helyesírási hibáknál is élvezhetetlenebbé teszi az olvasást.
Mielőtt publikussá tennéd, előtte érdemes lenne berakni egy Word/Google dokumentumba, ami jelzi a helyesírási- illetve gépelési hibákat.
Gondolom, hogy nagyon fiatal vagy, és most próbálkozol először ilyesmivel, szóval ne hagyd abba, csak próbálj meg minél igényesebb és izgalmasabb lenni, aztán ennyivel Wattpadon könnyen sikereket lehet elérni.
(UI: nem vagyok író, sem kritikus, nincs jogom ítélkezni sem, csak próbáltam pár egyszerű tanácsot adni. Sok sikert és kitartást az íráshoz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!