A tinédzserek nagyrésze miért nézi le azt, aki szeret olvasni (most nem a facebook értesítésekre gondolok :D)?
- Pont a leghangosabbak, a menők, az "alfák" nem olvasnak, hanem bulizgatnak.
- A háziolvamányok tényleg minősíthetetlenek mai szemmel, ha azt nézzük, hogy régen szórakozás gyanánt olvasták.
- A gyerekek nem ismerik a nem háziolvasmányokat. Lásd pl ott a Metro 2033. Vagy nagyon sok videojátékhoz vagy filmhez is van könyv (s nem csak úgy hogy ugyanaz a sztori, mint a Harry Potternél, hanem a legtöbb univerzumépítős), csak ezt az iskolában nem tanítják...
- Nem az olvasás az agyaúristen. Ez is olyan, hogy van aki akciófilmet néz, más valami romantikusat. Én is jobban szeretem a képregényt, mint a full szöveget. Az embereknek meg szokásuk utálni és ellenségként kezelni, azt aki valamiért nem olyan mint ők. Ez igazából egy már feleslegessé vált védekező mechanizmus.
- Aki olvas a szórakozóhelyek helyett, az nagyobb valószínűséggel alapból inkább introvertáltabb, mint extrovertáltabb, ami az extrovertaltaknak már alapból probléma.
Ez nálunk is így ment középsuliban ezért inkább a telefonomon olvastam,ha iskolában voltam.
Utolsó válaszoló én is szeretem Dosztojevszkijt végre valaki aki szintén olvas tőle❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!