Aki szeret olvasni, az miért szeret?
Melóhelyen volt heti 1 nap mikor szó szerint semmi dolgom nem volt, így 2 évig heti 1 könyvet kivégeztem.
Letöltöttem 2k+ könyvet, erre megszűnt a pihinapom, ennek már vagy 5-6 éve, 2 hete fejeztem be egy könyvet, amit 2016-ban kezdtem és csak áramszünet alatt olvastam.
Én például pont azért szeretek, mert kitaláció.
A munkám száraz, keretek közé szorít, állandóan frissülő szakirodalommal, így a napi 8+ óra valóság után, jó egy kis álmodozás.
1. Mert egy kikapcsoló, pihentető elfoglaltság.
2. Élvezem, hogy új (akár fiktív) világokat és karaktereket ismerhetek meg, akik (jó esetben) mind érdekesek.
3. Hiába fikció, rengeteget lehet tanulni és művelődni az olvasással.
4. Egy-egy történet segíthet a magánéletben is dűlőre jutni bizonyos gondolatokkal és helyzetekkel.
Köszi, hogy írtatok! :)
Egyèbként amiből meg lehet ismerni mondjuk egy másik nép szokásait, vagy bármit, azokat is szeretem, pl. a Papírsárkányok tetszett pont emiatt.
Én egyszerűen csak szeretek kiszakadni a hétköznapokból, belemerülni történetekbe, egy izgalmas krimi, egy jó fantasy, vagy egy parás horror ami után még rosszat is álmodom néha, imádok olvasni. Nekem ez az egyik kedvenc szórakozásom. Milliószor Inkább bekuckózok a kanapéra egy jó könyvvel esténként, minthogy bárhova elmenjek. Nem vagyok szociális típus. Minden nap szoktam olvasni :)
Az évem 2. fele pl rámegy egy időutazós- romantikus- történelmi család és kalandregény sorozat első 6 kötetére, a részei 900-1500 oldal közöttiek. Nagyon êlvezetes, izgalmas, érdekes olvasmány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!