Olvasta valaki a Vámpírnaplók című könyvet? Jó ajándék lehet ez egy lánynak, aki szeret olvasni?
Nem olvastam, viszont nem sok jót hallottam a Vámpírnaplókról. Egyszer bele is kezdtem, de nem jutottam sokáig. A sorozatot ezerszer jobbnak mondják, és amennyit olvastam belőle, evvel csak egyet tudok érteni.
Szerintem válassz mást. Persze a Vámpírnaplók könyv is megér egy próbát, hátha bejön neki, pláne ha nem látta a sorozatot és nincs viszonyítási alap.
Hát őszintén? Nekem nem jött be. Elkezdtem olvasni, de az első könyv feléig sem jutottam el, mert a főszereplő csaj legnagyobb problémája az volt, hogy egy pasi nem bámulta meg, pedig őt minden pasi meg szokta bámulni.
Szóval engem idegesített ez a beképzelt cicababa főszereplő, nem akartam vele végigkínlódni az egész könyvsorozatot. Egyszerűen nagyon unszimpatikus volt.
De kinek a pap, kinek a papné, szokták mondani.
Helyette viszont tudom ajánlani inkább a Végzet ereklyéi sorozatot, esetleg a Luxen könyveket, a Komor elemek trilógiát. És még sok más ötletem van, ha mégsem a Vámpírnaplók mellett döntenél. De természetesen lehet neki az is tetszene, én csak személyes véleményt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!