Mit olvasol jelenleg, vagy olvastál el legutóbb?
Most:
Susanna Clarke: Piranesi
Következő:
John Scalzi: A Kaidzsú Állatvédő Társaság
Jelenleg a Lőpormágus trilógia 2. részét olvasom. Nekem kicsit sok a hadjárat, ha ezzel végzek, a 3. könyv előtt tartok egy kis szünetet, és Márai Sándortól fogom A gyertyák csonkig égnek regényt elolvasni. Előtte a Holdbéli krónikák 1-3. részeit meg néhány kiegészítő történetét olvastam, az utolsó, 4. rész beszerzésére még várok. Ja, és belekezdtem A földrajz fogságában című szakkönyvbe, de mivel az szakkönyv, lassan haladok vele.
Harry Pottert is szeretném újraolvasni idén, meg most láttam, hogy A Mag Peter V. Brettől is megjelent, ami a Démon-ciklus utolsó része. Sokat gondolkodom azon, hogy belekezdjek-e a Trónok harcába azzal a tudattal, hogy talán soha nem lesz befejezett. Az Árnyvadász univerzumnál jelentkeztem egy kihívásra, azzal is haladni kellene, csak igazából bizonyos szinten érdekelne, de amúgy meg annyira nem, viszont mivel alapvetően kinőttem belőle, minél tovább húzom, annál rosszabb lesz, és valahol egy darabkám meg örökre bánná, ha nem olvasnám el az egész univerzumpolcot. A tükörjáró, Az utazó macska krónikája, Az Elfeledett Könyvek Temetője, Száz év magány, A rózsa neve, Pi élete, Papírpalota szintén mind tervben vannak, de nem tudom mikor melyikből lesz valami (még van másik 20 könyv a listámon, igazából kedvemtől is függ, hogy mikor melyikhez nyúlok).
Mostanában ezeket:
Február végén: Darren Shan: Démonmester
Előző: Jodi Picoult: A 10. kör
Most: Dean R. Koontz: Pokoli hordák
Következő: John Saul: Az élősködő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!