Mit olvasol jelenleg, vagy olvastál el legutóbb?
Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 00:44
2/37 anonim válasza:
Csütörtök reggel 10-től ma 1-ig totálisan magába szippantott Alexis Hall A Lady for the Duke c. könyve. Már évek óta nem fejeztem be regényt együltő helyemben.
3/37 anonim válasza:
Most én is Stephen King-et olvasok, az Éjszakai műszak című novelláskötetét. Előtte C.W. Gortner-Az isteni Marlene-t fejeztem be.
4/37 anonim válasza:
Kb. két éve már, hogy belekezdtem a Szigeti veszedelembe :D
5/37 anonim válasza:
Jelenleg két könyvet olvasok párhuzamosan: F. Scott Fitzgerald: A nagy Gatsby és Ligeti Lajos: Sárga istenek, sárga emberek.
6/37 anonim válasza:
Nemere István - A Turul nemzettsége sorozatból A fejedelmek-et. Most jön az Egy vezér útja.
7/37 anonim válasza:
„Kb. két éve már, hogy belekezdtem a Szigeti veszedelembe :D”
Ne csigázz!
8/37 anonim válasza:
„Ligeti Lajos: Sárga istenek, sárga emberek.”
Érdemes elolvasnod A mongolok titkos története című könyvet is.
9/37 D-Mano válasza:
Legutóbb teljesen kiolvasott:
On Sai: Vágymágusok 3. - A gyógyítók
Aktuálisak:
Rory Power: Vadak szigete
-Az eleje kicsit lassan indul, most a harmadánál tartok, kezd belendülni a sztori.
Meagan Brandy: A Brayshaw bandái
-Rubinpöttyös. Amit általában nem szeretek. Nekem túl sekélyesek, meg a ponyva-erotika sem vonz. De ennek már a felénél tartok és még mindig szórakoztató. Remélem, megmarad ez a végéig.
10/37 anonim válasza:
Legutoljára A föld alatti piramist olvastam Leslie L. Lawrence-től, most pedig a folytatást, A piramis gyermekei c. könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!