Azoktól kérdezem, akik már olvasták az AoT mangát, és követik jelenleg az animét is: szerintetek a végére tudnak érni 3 rész alatt?
Úgy tudom, az utolsó évad második felét 12 részesre tervezték, és jelenleg 9 rész van kint belőle. Én nem olvastam a mangát, szóval nem tudom, mi fog következni, de nagyon úgy érzem, hogy a rendelkezésre álló időbe nem fogják tudni belesűríteni, legfeljebb úgy, hogy baromi összecsapott és gagyi legyen, szóval kezdek megijedni.
Szerintetek be lesz fejezve a sztori három hét múlva, vagy jönnie kell még valaminek ezután (pl. anime movie)?
Ezzel a Part-al biztos nem lesz vége. Ez csak a 130. fejezetig dolgozza fel a mangát s ugye összesen 139 fejezet van. Lesz vagy Part 3 vagy film.
Én úgy hallottam ,hogy az anime vége egy kicsit más lesz mint a manga vége. Azt nem tudom miben s mennyire más, gondolom itt főleg a 139. fejezetre kell gondolni mert kb arra érkezett a legtöbb “panasz” s talán még Isayama-nak sem tetszik utólag, de ez nem tudom mennyire igaz. Mindegy, majd meglátjuk.
Film lesz a vége.
Anime original ending nem lesz, maximum megpróbálják kevésbé kínossá tenni a befejezést extra jelenetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!