Üdv! Szorongás? Pánikbetegség? Mi okozhatja ezt az állapotot amiben jelenleg vagyok? Valóban post covid lenne? Nagyon sokat olvastam és kutattam,de sehol sem találtam ész szerű magyarázatot,és nem,nem képzelem be magamnak.
Páromnak nagyon hasonló tünetei voltak, plusz még gasztoenterológiai problémái is, ő szinte el sem tudott menni itthonról, mert annyira szorongott és zsinte kivétel nélkül hányt vagy hasmenése volt. Őt is kivizsgálták és nem találtak semmi elváltozást, háziorvosa írt fel először savlekötőt, de az nem segített.
Aztán egy kis unszolásra elment pszichológushoz, ahol eleinte sokat beszéltek a helyzetről, hogy hogyan és mitől alakulhatott ki. A covid miatti elzártság miatt jött ez ki nála egyébként, mert elszokott különböző helyzetektől az otthon töltött idő alatt. Aztán az okok felkutatása után már a megoldással foglalkoztak és autogén tréning lett a sikeres megoldás, amit azóta is követem a párom és minden tünete megszünt, mivel ez a tréning segít kezelni a stresszes helyzeteket. Szóval szerintem egy próbát megér, csak ez több idő azért szóval 1-2 hónap biztos, ha heti szinten tudsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!