Az a helyzet ,hogy jelenleg 17 éves vagyok és érdekelne a rendőri pálya de olvastam pár helyen olyan dolgokat ,hogy a minimum magasság 165cm férfiaknál. Én sajnos csak 162 cm vagyok és kb. 2 éve nem nőttem. Apa 172/Anya 157 . Van esélyem még ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 20:30
1/8 anonim válasza:
"kb. 2 éve nem nőttem" Akkor nem igazán.
2/8 anonim válasza:
Szia. Felejtsd el gyorsan a rendőri pályát én azt mondom.
Üdv egy 18 éves csaj aki rendészeti szakgimibe jár és nyomozónak készült, de ráébresztették a valóságra ennek kapcsán és már teljesen más irányban gondolkodik a jövőjét tekintve.
3/8 anonim válasza:
Gondoljodj más pályán is, biztos ami biztos.
5/8 anonim válasza:
21 éves korodig még nőni fogsz, nem 18 évesen állsz meg a fejlődésben.
6/8 anonim válasza:
Van persze, add be a jelentkezésedet, majd eldöntik, alkalmas vagy e. Az mondjuk elég furcsa, hogy két év alatt nem nőttél, na mindegy.
7/8 anonim válasza:
Keress más szakmát. Fiatal vagy még, ne rontsd el az eleted mar most. Udv egy rendor.
8/8 anonim válasza:
Ja a kérdeedre valaszolva, felvennenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!