Honda VFR800 kisebb termetű férfiaknál mennyire kezelhető?
Figyelt kérdés
175cm vagyok és nagyjából 66kg. Jelenleg van egy 70Le-s Kawasakim ER6-N-em, tehát nem első motor lenne. Azt hallottam hogy elég nehéz a moci (kb. 230-240 kg) és ez picit megrémiszt, hogy esetlegesen könyebben fogom eldönteni a gépet. Tapasztalatok?2021. jún. 22. 15:36
1/2 anonim válasza:
Menet közben mindegy a tömege, álló helyben meg odafigyelsz azt kész. Én 190 vagyok, a VFR nekem kínzás volt amikor kipróbáltam, a 175 centi bőven jó hozzá.
2/2 anonim válasza:
Ez a te egyéni erősségedtől függ, nem minden alacsony, vékonyabb pasi egyforma, hogy erre a kérdésre lehessen válaszolni. Nők is motoroznak és tudnak bánni nagy gépekkel is, szóval nem hiszem, hogy egy pasinak ne menne, ha jó kondiban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!