Van 4-5 százezerért olyan autó, ami viszonylag jobban/jól vezethető/kezelhető?
Vannak ilyen autók. Igaz, ebben az árkategóriában már a kicsit öregebb, kicsit viseltesebbek járművek tartoznak. És nem is arról ismeretesek, hogy szépségdíjasok vagy erőgépek. :(
Viszont ha rendben vannak, ettől még lehetnek "jól vezethetőek/kezelhetőek".
Ez viszonylag könnyen kezelhető.
1-es: például? :)
2-es: Most küldtél egy 2 kilós fapados Swiftet, én meg 2-3-szorosában határoztam meg a vételárat. Direkt nem 2 száz ezret írtam, mert tudom, hogy annyiból szinte lehetetlen normális kocsit venni. Nem arról van szó, hogy lenézem a Suzukit meg ilyenek, de a mai tanuluóautók többsége is max. 8-10 éves, ezek után talán kicsit tré lenne átülni egy olyan autóba, amibe még szervo sincs. Ezért keresném a lehető legjobb megoldást, mert jó autón tanultam vezetni, és nem szeretnék egy nehezen vezethető autóval besülni az utakon.
Én ebbe az ár kategóriában ezt az egy normális autót ismerem...mondjuk az enyém után semmi pénzért nem ülnék bele egy ilyenbe...de te dolgod mennyit költesz autóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!