Miért kell hazudni a férfiaknak magasságukkal kapcsolatban?
Férfi vagyok, de kivétel nélkül szinte az összes haver, ismerős többnek mondja magát centikkel mint amennyi. Azt, hogy a nőknek füllentenek erről azt még megértem (persze nem értek vele egyet) de, hogy még egymás között is.
Jómagam 183 vagyok, de volt már, hogy tőlem alacsonyabb srác mondta magát 185-nek. Nem is tudtam hirtelen hova tenni az egészet.
Gondoltam már rá én is, hogy ha egy lány kérdezi a magasságom akkor most már én is 185-öt fogok mondani, cipőben vagyok is annyi, ráadásul azt a két centit úgysem tudják észrevenni.
Öszintén szólva nekem nöként teljesen mindegy, hogy valaki két centivel több vagy kevesebb, söt az is, hogy 175 cm vagy 190.
Ez föleg a férfiak egymás közti témája, ahogy a farokméret is, meg a hasonlók, ez a nöket nem érdekli, amíg nem extrém nagy az eltérés az átlagtól!
Hát, én 157 cm vagyok, és nagyon szeretem a magas férfiakat. Nálam a magasság annyira szexis, hogy az arc meg a testalkat másodlagos mellette.
Apukám 187 cm, a munkám miatt meg régen rengeteget voltam modellek közt. Úgyhogy tudom, mi a magas, és kb. milyen magasságnak meddig érek. 2 centi nem sok, kelés után amúgy is egy centivel magasabb vagy.
Amúgy meg nem az szexis, ha valaki azt mondja, 185 centi, ha mellette 178 igazából, hanem az, ha látom, hogy szép nagy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!