Ajánlott olvasni angol könyveket?
Figyelt kérdés
Van egy könyv amit nagyon el akarok olvasni, de nem tudom magyarul beszerezni, angolul be tudnám.
De valamiért félek, hogy nem érteném. Filmeket és sorozatokat szoktam úgy nézni, hogy angol nyelv és angol felirat, vagy idegen nyelv és angol felirat, de könyvet eddig csak magyarul olvastam. Szerintetek bele fogjak?
2022. febr. 24. 04:55
11/12 anonim válasza:
Látom, itt minden válaszoló beleértette a kérdésbe, hogy a kérdező angolban akar fejlődni, de erről a kérdésben nincs szó, ő egy könyv elolvasásáról értekezik. Ennyi erővel azt is bele lehetne érteni, hogy egyen-e sok sárgarépát, vagy pucolja-e cipőkrémmel a vászoncipőt, azt nem értem, mezekről miért nem esik vélemény. :D.
12/12 anonim válasza:
Fogjál.
Ha nem értesz egy mondatot > deepl.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!