Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Magyarországon hol lehet...

Magyarországon hol lehet kapni angol könyveket?

Figyelt kérdés
Szeretném megvenni Ted Kaczynski kiáltványát, de nem forgalmazza egy bolt sem az enbook. Hun és libriston kívül, de ezeknek nem találom a címeit. Hol van a boltjuk? Az enbookra az árukereső azt írja, hogy 3 nap kiszállítás de amikor rámegyek a linkre ott az elérhetőségre azt írja, raktáron a beszállítónál 8-17 munkanap. Akkor ezt ha megrendelem mennyi idő után tudom átvenni a boltban?
2021. máj. 11. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
esetleg külföldről rendelni?
2021. máj. 11. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:

A néhány megmaradt bolt (pl. Budapesten) sok könyvet be sem tud szerezni, ha igen, akkor is csak nagyon lassan (szerintük „természetes”, hogy 1-4 hónap alatt jön meg egy könyv), és jóval drágábban is adják. (Legutóbbi konkrét példa, de rengeteget tudnék mondani: ugyanazt az új könyvet rendeltük ismerősömmel: ő kedvezménnyel (!) fizetett 10560 Ft-ot + szállítási költség, és várt két hónapot, nekem megjött a bookdepository.com-ról 5900 Ft-ért néhány nap alatt.) Ráadásul az ő könyve sérülten érkezett, erre mit mondott neki a bolt vezetője: így kaptuk.

Mostantól fogva ő is csak Book Depository/Amazon-párost fogja használni. (Tudom, hogy a BD is az Amazoné.)

2021. máj. 11. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
(Még annyit, hogy egy bizonyos pesti bolt használt könyveket próbál eladni újként, szóval ennyit a korrektségről.)
2021. máj. 11. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy én tudom rosszul, de azt a könyvet szerintem nem lehet megvenni. Már ha tényleg az ő 34 oldalas kiáltványára gondolsz.

Azt itt tudod elolvani:

[link]

2021. máj. 11. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Én fizikai változatot szeretnék olvasni. Rendelni nem szeretek. Élőben az ő művei itthon nem kaphatóak akár angolul akár magyarul?
2021. máj. 12. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!