Magyarországon hol lehet kapni angol könyveket?
A néhány megmaradt bolt (pl. Budapesten) sok könyvet be sem tud szerezni, ha igen, akkor is csak nagyon lassan (szerintük „természetes”, hogy 1-4 hónap alatt jön meg egy könyv), és jóval drágábban is adják. (Legutóbbi konkrét példa, de rengeteget tudnék mondani: ugyanazt az új könyvet rendeltük ismerősömmel: ő kedvezménnyel (!) fizetett 10560 Ft-ot + szállítási költség, és várt két hónapot, nekem megjött a bookdepository.com-ról 5900 Ft-ért néhány nap alatt.) Ráadásul az ő könyve sérülten érkezett, erre mit mondott neki a bolt vezetője: így kaptuk.
Mostantól fogva ő is csak Book Depository/Amazon-párost fogja használni. (Tudom, hogy a BD is az Amazoné.)
Könnyen lehet, hogy én tudom rosszul, de azt a könyvet szerintem nem lehet megvenni. Már ha tényleg az ő 34 oldalas kiáltványára gondolsz.
Azt itt tudod elolvani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!