Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az SzJG mindig ennyire rossz...

Az SzJG mindig ennyire rossz volt?

Figyelt kérdés
12 évesen olvastam, és imádtam. Emlékszem még SzJG Talira is mentem. Nagyon jó emlékeim voltak ezzel a könyvvel kapcsolatban, megszerettete velem az olvasást. Most 18 évesen újra a kezembe akadt, és arra gondoltam felelevenítem a szép emlékeimet, de amit benne találtam letaglózott. Borzasztó volt szembesülnöm azzal, hogy valójában mennyire rossz.
2021. dec. 4. 14:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
76%

#19 Na igen, én is sok könyve után elolvastam az Akkor szakítsunk-ot.

Hát olyan unalmas, vontatott,klisés történetet még nem olvastam. Egyedül a Bábel tetszett tőle csak, visszagondolva az is egy tömeg könyv, de a hangulata nagyon megfogott.

2022. jan. 2. 10:38
 22/22 anonim válasza:
92%
Nos, az SzJG egy tömegkönyv ez szerintem mindenkinek nyilvánvaló. Klisés kidolgozatlan karakterek ( Reni a stréber, szürke kisegér aki a végén összejön a suli legmenőbbjével, Cortezzel, a buta, hiperaktív lány vagyis Virág, a humoros srác Zsolti, a lány aki elhappolja a stréber elől a helyi macsó csávót avagy Viki stb...) A tíz-tizenkét évesek nagyrészének azért tetszik, mert még nem nagyon olvastak komolyabb, jobb fogalmazással bíró könyveket, kiélhetik benne a vágyaikat továbbá egy gyorsan olvasható,szórakoztató könyv aminek nincs különösebben nagy tartalma csak amire kiolvasod jössz rá, mekkora nagy baromságra fecsérelted az idődet. Jellemzően egyébként a legtöbb tinilányoknak íródott könyv erre a rossz fiú- stréber lány klisére épül fel, nincs ebben semmi rossz csak ne gondolja senki, hogy egy műalkotás, mert nem az.Személy szerint már tizenkét évesen is bugyutának tartottam és őszintén nem értem, hogy tudnak tizenhat-tizenhét évesen is rajongani érte, holott rengeteg sokkal jobb magyar-és külföldi könyv van egyaránt a boltokban.
2022. jan. 23. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!