Az SzJG mindig ennyire rossz volt?
#4: itt főleg az értelmi és lelki "felnőttségről" van szó, nem arról, hogy hány éves vagy.
#8 hozzáállása sokat elmond az átlag Szjg olvasó lelkivilágáról.
14-eske én példákat hoztam a könyv mellett. nem alapból leszólom. Veled ellentétben nem vagyok korlátolt, és nem nézek le embereket az alapján mit olvasnak. Igen így tényleg sokat elmond a lelkivilágomról. Pont pár lelkisérült roncs gyakorisnak magyarázom ezt? Aki lenéz valakit az alapján higy mit olvas inkább ott vannak a bajok. Bár az életben állnátok ki így magatokért. akkor nem itt függnétek rá az oldalon habzószájjal pontozgatva a válaszokat
Biztos azért lett sikerlistás a könyv mert olyan rossz. Vagy az a korosztály akinek szól annak tetszik. Ha felnőttként tinikönyvet veszel a kezedbe ugyan mit vársz? Megoldásokat világmegváltó kérdésekre? Ez szórakoztató irodalom eleve azon belül is a 10-13 éves korosztálynak szól főleg.
#15 A tömegnek nincs kritikai ízlése, és egy 12 évesnek végképp. Ezért lett sikerlistás.
"Távol légy, alacsony tömeg!"
16# persze, mindent megmagyarázol igaz?
Mint írtam 1, nekik íródott.
2, olvassák más korosztályok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!