Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az SzJG mindig ennyire rossz...

Az SzJG mindig ennyire rossz volt?

Figyelt kérdés
12 évesen olvastam, és imádtam. Emlékszem még SzJG Talira is mentem. Nagyon jó emlékeim voltak ezzel a könyvvel kapcsolatban, megszerettete velem az olvasást. Most 18 évesen újra a kezembe akadt, és arra gondoltam felelevenítem a szép emlékeimet, de amit benne találtam letaglózott. Borzasztó volt szembesülnöm azzal, hogy valójában mennyire rossz.
2021. dec. 4. 14:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10 Na, így már megértem, hogy tetszett neked. Ezek valóban pozitívumai a könyvnek. Barátok közthöz lehet hasonlítani.
2021. dec. 5. 11:56
 12/22 anonim ***** válasza:
20%
11# látod most kötekedsz? A Barátok köztnél( a második felétől) szerintem jóval igényesebb.
2021. dec. 5. 11:58
 13/22 A kérdező kommentje:
#11 Nem kötekedek. :D Én mondtam valamit, amihez véleményem szerint hasonlít, az a te dolgod, hogy miként értelmezed.
2021. dec. 5. 12:04
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

#4: itt főleg az értelmi és lelki "felnőttségről" van szó, nem arról, hogy hány éves vagy.

#8 hozzáállása sokat elmond az átlag Szjg olvasó lelkivilágáról.

2021. dec. 5. 12:38
 15/22 anonim ***** válasza:
6%

14-eske én példákat hoztam a könyv mellett. nem alapból leszólom. Veled ellentétben nem vagyok korlátolt, és nem nézek le embereket az alapján mit olvasnak. Igen így tényleg sokat elmond a lelkivilágomról. Pont pár lelkisérült roncs gyakorisnak magyarázom ezt? Aki lenéz valakit az alapján higy mit olvas inkább ott vannak a bajok. Bár az életben állnátok ki így magatokért. akkor nem itt függnétek rá az oldalon habzószájjal pontozgatva a válaszokat

Biztos azért lett sikerlistás a könyv mert olyan rossz. Vagy az a korosztály akinek szól annak tetszik. Ha felnőttként tinikönyvet veszel a kezedbe ugyan mit vársz? Megoldásokat világmegváltó kérdésekre? Ez szórakoztató irodalom eleve azon belül is a 10-13 éves korosztálynak szól főleg.

2021. dec. 5. 18:45
 16/22 A kérdező kommentje:

#15 A tömegnek nincs kritikai ízlése, és egy 12 évesnek végképp. Ezért lett sikerlistás.

"Távol légy, alacsony tömeg!"

2021. dec. 5. 19:40
 17/22 anonim ***** válasza:
17%

16# persze, mindent megmagyarázol igaz?

Mint írtam 1, nekik íródott.

2, olvassák más korosztályok is.

2021. dec. 5. 19:47
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
#15 én úgy látom, te vagy itt az egyetlen, akinek habzik a szája...
2021. dec. 5. 20:11
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
Leiner Laura könyveinek a célközönsége a tinik. Jó pár éve, amikor olvastam tőle a SzJG az akkor tetszett. Nemrég gondoltam, hogy újra olvasom csak a nosztalgia miatt, de bár ne tettem volna. A nyelvezete és a fogalmazása nagyon gyerekes volt a számomra. Olyan 17 évesen olvastam tőle az Akkor szakítsunkot, na annál rosszabb könyvet életemben nem olvastam még. El is vette a kedvem az írónő műveitől. Most vagyok 22 éves, azóta megtaláltam azt a műfajt ami leköt és izgalommal tölt el.
2021. dec. 6. 13:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12 évesen sem tetszett. Primitív, semmit mondó történetek. Persze, hogy sokaknak tetszik. Magyarországon siralmas például siralmas a szövegértés, hátul kullogunk az Unióban e téren is. Már az is csoda, ha valaki Garfield-ot olvas. Nemhogy 12 évesen, hanem egyébként is. Nincs a lakosság igen nagy hányada minőségi olvasáshoz szokva. Nekik tökéletes ez az egyszerű nyelvezetű tini picsogás.
2021. dec. 16. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!