Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi történt Rodolphus Lestrange...

Mi történt Rodolphus Lestrange-val? (HP)

Figyelt kérdés

A filmben feltűnik,bár a neve talán nem hangzik el.De a könyvek említik,hogy csinál valamit valahol,mint a többi halálfalót?

A 4. kötetben Sirius említi,hogy a nejével együtt az Azkabanban van,de miután kitörnek én nem emlékszem,hogy a halálfalók között említik a könyvek.Figyelmetlen voltam?

Köszi!:)

2010. szept. 3. 08:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Őrült emebeteg mindkettő, de valami istenien van vezetve a történet!!! Az egyik legjobb fanfic, amit olvastam, pedig magas az ingerküszöböm. :D
2012. júl. 21. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Ugyeee? :D Nem hátrány, ha szereti az ember a szado-mazot... Khm... :D Ez a lány, mármint az író, szuper dolgokat talált ki, nagyon kreatív. Egyik példaképem. És a nevei, pl. Secundus Penna, ha jól emlékszem rá, olyanok, mint az eredeti könyvben, tehát utal magára a személyre. Ezt imádom. :)
2012. júl. 21. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Pár évvel az Azkabanba zárása után meghalt! Rodolphus nem szökött meg a többiekkel együtt mert akkor már régen KO volt! :-)
2014. szept. 20. 22:53
 14/17 Bellatrix Black válasza:

Öhmmm,asszem kicsit elkéstemXDD

Na mindegy, annyi a lényeg, hogy Rodolphus nem halt meg az Azkabanban, hanem a Harry Potter és az elátkozott gyermek-ben Delphi mondja hogy Rodolphus mondta meg neki hogy ki is ő valójában.

Egyébként én is olvastam az a fanficet, és imádtam/imádom. :)

2017. dec. 12. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:
A 7. részben, mikor a Rend tagjai megszöktetik Harry-t, még él, mert Tonks említi, hogy sikerül megsebesíteniük. Ha ezt túlélte, gondolom a Roxforti csata után elfogják és visszakerül Azkabanba.
2021. febr. 24. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok, azt a fanfiction én is olvastam, és imádooom. Nagyon jól meg van írva, nekem is irtóra tetszett🙂
2021. febr. 24. 15:34
 17/17 Fireheart05 válasza:
Igazából a választ már több mint 10 évvel ezelōtt megválaszolták, én csak a fanfic címét szeretném elkérni ha lehetséges:)
jan. 12. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!