Kit tartasz a legjobb magyar női szerzőnek?
Figyelt kérdés
Mi a kedvenc köteted tőle?nov. 29. 20:39
A kérdező szavazást indított:
Kaffka Margit
Szabó Magda
Tormay Cécile
Nemes Nagy Ágnes
Janikovszky Éva
Erdős Renée
Tóth Krisztina
Szabó T. Anna
Kosáryné Réz Lola
Más
24 szavazat
5/14 anonim válasza:
Vavyan Fable Halkirálynő-sorozat, Vis Major-sorozat
6/14 anonim válasza:
Lejner Laura.
És nem értem, ha sajá véleményt kell mondani akkor miért lettek lepontozva pl. az előttem lévők is ugyan ezzel a válaszzal
7/14 anonim válasza:
Én megértem azokat akik Leiner Laurát írják, de azért ő nem egy kifinomult írónő , én is szeretem de csak sablonos tini könyveket ír. Én hozzátennék eny nem túl ismert írót akinek egy könyvét imádom az pedig Altay Margit. Ha a listáról kell választani akkor Szabó Magda
8/14 anonim válasza:
Szabó Magda és a Mondják meg Zsófikának a kedvencem.
Leiner Laura igénytelen, azért van lepontozva.
9/14 anonim válasza:
#8 Leiner Laura egy igényetelen, kifezetten káros írónő, de gyk-en a pontozás nem arra való hogy dislikeold mindegyik választ amivel nem értesz egyet, hanem arról visszajelzés a gyakori kérdések adminjainak hogy hasznos-e a válasz. Mindegyik LL-át író válaszoló a kérdésre válaszolt.
10/14 anonim válasza:
Papp Dóra és On Sai. A kortárs ifjúsági/fiatal felnőtt irodalomban szerintem kifejezetten erőset tudtak alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!