Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi történt Rodolphus Lestrange...

Mi történt Rodolphus Lestrange-val? (HP)

Figyelt kérdés

A filmben feltűnik,bár a neve talán nem hangzik el.De a könyvek említik,hogy csinál valamit valahol,mint a többi halálfalót?

A 4. kötetben Sirius említi,hogy a nejével együtt az Azkabanban van,de miután kitörnek én nem emlékszem,hogy a halálfalók között említik a könyvek.Figyelmetlen voltam?

Köszi!:)

2010. szept. 3. 08:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én nem igazán emlékszem már, de sztem ott van ő is a többi halálfaló között. Nincs semmi különösebb szerepe.
2010. szept. 3. 16:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Rowling azt mondta róla, hogy Bellatrix csak azért ment hozzá, mert azt várták el tőle, hogy aranyvérűhöz menjen, de Bellatrix valójában mindig Voldemortot szerette szerelemmel.

Az utolsó info Lestrange-ről, hogy Tonks meg Ron lelövik, amikor halálfalók üldözik az ál-Harry-ket. Lehet, ott hal meg, nem tudom, de úgy rémlik, mintha olvastam volna valahol, hogy Rowling azt mondta, Roxfortnál esik el.

2010. szept. 3. 19:16
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi az infót,majd ha újra olvasom a 7.-et akkor megpróbálok figyelni rá.Az mellesleg feltűnt,hogy Bellatrix szívesen kavarna Tudjukivel,csak csodálkoztam,hogy hol van közben a férje.
2010. szept. 3. 21:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én most olvastam újra a hatodik és hetedik részt, de Bella férjét nem említik. Talán az előző könyvekben, de nekem akkor teljesen kiimaradt:D
2010. szept. 4. 18:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Az 5.ben említik utoljára. De szerintem akkor csak visszakerül az Azkabanba,aztán a Roxfort ostrománál hal meg.

És igen,Bella totál bele van zúgva Voldemortba.:)

2010. szept. 5. 10:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy senki nem találta meg a 7. kötetben a 70. oldalon, hogy Ronék megsebesítik!!!Akkor még tuti él.

[link]

2010. szept. 5. 13:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A 7.-ben meghal, amikor a többi halálfalóval üldözik a Rend tagjait és Harryéket. Egy király fanfic-ben maga Voldemort ölte meg az üldözés közben, mert féltékeny volt. :D Amúgy tényleg Bella férje...
2010. szept. 7. 18:10
 8/17 anonim ***** válasza:

Az 5. részben ott volt a minisztériumban, akkor ugye visszakerült az Azkabanba (mint Bellán kívül mindenki, aki ott volt), utána gondolom Voldy kiszabadította. Gondolom az ostromnál halt meg.

Amúgy én is olvastam Rowling nyilatkozatáról, miszerint Bellatrix nem szerette a férjét, csak érdekből ment hozzá. Az meg, hogy bele van zúgva Voldemortba, szerintem a könyvekből is lejön *-*

Bella4ever :D

2012. jún. 26. 01:02
 9/17 A kérdező kommentje:

"A 7.-ben meghal, amikor a többi halálfalóval üldözik a Rend tagjait és Harryéket. Egy király fanfic-ben maga Voldemort ölte meg az üldözés közben, mert féltékeny volt. :D Amúgy tényleg Bella férje..."

Jéééé, éppen tegnap értem ennek a fanficnek a végére. :DTényleg király volt! Igaz, 88 fejezet, de nagyon jó. A hatása alatt vagyok! :D :D :D

2012. júl. 19. 08:23
 10/17 anonim ***** válasza:
De jó! ^^ Párszor már végigolvastam, és pár éjszakát át is sírtam miattuk. Annyira szomorú, hogy ennyi mindenen keresztülmentek, és végül nem lehetnek egymáséi. :(
2012. júl. 19. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!