Mi történt Rodolphus Lestrange-val? (HP)
A filmben feltűnik,bár a neve talán nem hangzik el.De a könyvek említik,hogy csinál valamit valahol,mint a többi halálfalót?
A 4. kötetben Sirius említi,hogy a nejével együtt az Azkabanban van,de miután kitörnek én nem emlékszem,hogy a halálfalók között említik a könyvek.Figyelmetlen voltam?
Köszi!:)
Rowling azt mondta róla, hogy Bellatrix csak azért ment hozzá, mert azt várták el tőle, hogy aranyvérűhöz menjen, de Bellatrix valójában mindig Voldemortot szerette szerelemmel.
Az utolsó info Lestrange-ről, hogy Tonks meg Ron lelövik, amikor halálfalók üldözik az ál-Harry-ket. Lehet, ott hal meg, nem tudom, de úgy rémlik, mintha olvastam volna valahol, hogy Rowling azt mondta, Roxfortnál esik el.
Az 5.ben említik utoljára. De szerintem akkor csak visszakerül az Azkabanba,aztán a Roxfort ostrománál hal meg.
És igen,Bella totál bele van zúgva Voldemortba.:)
Nem igaz, hogy senki nem találta meg a 7. kötetben a 70. oldalon, hogy Ronék megsebesítik!!!Akkor még tuti él.
Az 5. részben ott volt a minisztériumban, akkor ugye visszakerült az Azkabanba (mint Bellán kívül mindenki, aki ott volt), utána gondolom Voldy kiszabadította. Gondolom az ostromnál halt meg.
Amúgy én is olvastam Rowling nyilatkozatáról, miszerint Bellatrix nem szerette a férjét, csak érdekből ment hozzá. Az meg, hogy bele van zúgva Voldemortba, szerintem a könyvekből is lejön *-*
Bella4ever :D
"A 7.-ben meghal, amikor a többi halálfalóval üldözik a Rend tagjait és Harryéket. Egy király fanfic-ben maga Voldemort ölte meg az üldözés közben, mert féltékeny volt. :D Amúgy tényleg Bella férje..."
Jéééé, éppen tegnap értem ennek a fanficnek a végére. :DTényleg király volt! Igaz, 88 fejezet, de nagyon jó. A hatása alatt vagyok! :D :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!