Maffiába születve. Több helyen olvastam hogy ilyen jó meg olyan jó Luca szemszöge. Van tényleg Luca szemszögéből? Ha nem is egy könyv de egy kis részlet esetleg?
Figyelt kérdés
Szóval van Lucanak szemszögéből valami? Több helyen irták hogy igen. Ha valaki tudja hogy van e ilyen meg mondja pdf-ben hogy találom meg? Vagy ha csak pár jelenet van az ő szemszögéből akkor be másolná ide valaki?2021. szept. 27. 18:50
1/4 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, hogy váltott szemszögös a könyv. Egyszer a csaj mesél aztán Luca
2/4 A kérdező kommentje:
Én csak a csaj szemszögéből találtam sajnos. Ötletek hogy Luca szemszög hol találom?
2021. szept. 29. 06:46
3/4 anonim válasza:
Első vagyok
Most nézem, az utolsó 40 oldal van Luca szemszögéből
Luca novellája a neve(ez biztos megvan neked csak nézd meg)
4/4 A kérdező kommentje:
A könyvben az utolsó 40 oldal? Mert ott nekem a csajéból van ugyan úgy.
2021. szept. 29. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!