Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen természetfeletti lény?

Milyen természetfeletti lény?

Figyelt kérdés

szeretnék írni mmint már elkezdtem egy történetet és nem tudom hogy mi legyen a főszereplőcsávó

röviden az h suliban meglátja új osztárs a csávó titokzatos meg ilyenek de gazdag és nemtom h most vámpír legyen e vagy más az angyalokról nemtok sokat...

kedvenc könyveimből meg a saját agyamból szeretném megírni

szeretem a twilightot az evernight-ot a evermore-t csit,csit ezekhez hasonló ötletek is jöhetnek

nem sikerült tól jóra megfogalmazni mit akarok de a lényeg h ha tudtok lécci segitsetek előre is köszi...:D

2010. aug. 25. 21:57
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

utolsó neked is hogy válaszoltál :D

rem mindenkinek elküldtem aki kérte :D

2010. aug. 31. 20:58
 32/34 Juhász Atesz válasza:

SZia!

Nekem is elküldhetnéd, bejönnek az ilyen történetek.

Sok ismimnek a könyvére mondtam kritikát, és mint azt tudod, nem minden kritika rosz:P:P

a címem: steddy18@gmail.com

2010. szept. 1. 22:14
 33/34 hasasasa ***** válasza:
hát ez olyan nőies szerelem meg minden de folytasd mert sztem nagyon jól fogalmazol és mindent részletezel mint egy profi bár nekem nem jönnek be az ilyen szerelmes, meg nem is tudom milyen dolgok de jó vagy azt tudom:D
2010. szept. 2. 00:45
 34/34 anonim válasza:
Kíváncsivá tettél:D Én is töröm a fejem azon, hogy milyen történetet írjak.:D nem értek egyet azzal, hogy ezekből a könyvekből nem lehet megtanulni normálisan fogalmazni. Ez teljesen más világ. pankussz@citromail.hu
2010. okt. 13. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!