Milyen természetfeletti lény?
szeretnék írni mmint már elkezdtem egy történetet és nem tudom hogy mi legyen a főszereplőcsávó
röviden az h suliban meglátja új osztárs a csávó titokzatos meg ilyenek de gazdag és nemtom h most vámpír legyen e vagy más az angyalokról nemtok sokat...
kedvenc könyveimből meg a saját agyamból szeretném megírni
szeretem a twilightot az evernight-ot a evermore-t csit,csit ezekhez hasonló ötletek is jöhetnek
nem sikerült tól jóra megfogalmazni mit akarok de a lényeg h ha tudtok lécci segitsetek előre is köszi...:D
Szia!
Nekem tetszett, csak a történet tényleg kicsit átlagos, de még ki lehet belőle hozni valami jót is. A nevekkel nekem nincs bajom, de azokat át lehet írni.
(10:34-es votam)
Cija, asszem a harmadik vagyok.
E-mail: ahosnomindignyer@gmail.com
Várom :):):)
És hány éves vagy? Nemed?
19/L
Szia!
Nekem is elküldheted!:) Én is irogatok de még csak kezdő szinten. Pár novellámat megosztottam oldalakon, van ami tetszik másoknak van ami nem. Ez így szokott lenni.:)
Az írás már csak ilyen, vagy tetszik, vagy nem. Én a saját oldalamon osztom meg másokkal, már ha épp van legépelt, egyszer indultam egy versenyen is, és megnyertem a novellámmal, pedig ahogy te, én is csak magamnak írogatok. xD Persze azért örülnék, ha egyszer csak bestsellerré lépne elő valamelyik. :D De én is kíváncsi volnék, elküldöd nekem is? marhajokisemail@freemail.hu
És bár még nem olvastam, a tanácsom a következő volna:
- ha vámpír, akkor legyen érdekes, és más, mint az eddig megismertek. Gondolok itt arra, hogy ne legyen ragyogó bőre, meg hasonló, más könyvekből ismert tulajdonságai. Legyél egyedi. ;)
- ha angyal, legyen jó háttértörténete. Az angyalok elméletben Isten hírvivői, védelmezők, ilyesmi, csak úgy nem terem itt egy.
- ha szuperképessége van, akkor miért és hogy tett szert rá.
- ha droid, ne álljon a sötét oldalon Dark Vödörrel. xD
Na jó, a végén már csak poénkodtam, az elején meg okoskodtam. :P A lényeg mindig az egyediség. De kíváncsi lennék az irományodra, remélem elküldöd. ^^
Persze szívesen elküldöm:) Én is indultam novellepályázaton, a Preyer Hugon, de nem kerültem be az első nyolcba, de nem is ez volt a cél. Még sosem vettem részt ilyenen, aztán gondoltam, hátha:) Majd legközelebb.
Akkor küldöm az oldalt
20:50-es vagyok
A történet hasonlít a blue moon-ra, de nekem tetszik:) Tényleg vannak benne hibák, de az én első hosszabb novellám sem hibátlan. Azon gondolkoztam, hogy újra kéne fogalmazni, majd egyszer:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!