Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen természetfeletti lény?

Milyen természetfeletti lény?

Figyelt kérdés

szeretnék írni mmint már elkezdtem egy történetet és nem tudom hogy mi legyen a főszereplőcsávó

röviden az h suliban meglátja új osztárs a csávó titokzatos meg ilyenek de gazdag és nemtom h most vámpír legyen e vagy más az angyalokról nemtok sokat...

kedvenc könyveimből meg a saját agyamból szeretném megírni

szeretem a twilightot az evernight-ot a evermore-t csit,csit ezekhez hasonló ötletek is jöhetnek

nem sikerült tól jóra megfogalmazni mit akarok de a lényeg h ha tudtok lécci segitsetek előre is köszi...:D

2010. aug. 25. 21:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nekem is küld!!!evi19960709@freemail.com (e-mail cím) :D
2010. aug. 28. 09:45
 22/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem tetszett, csak a történet tényleg kicsit átlagos, de még ki lehet belőle hozni valami jót is. A nevekkel nekem nincs bajom, de azokat át lehet írni.

(10:34-es votam)

2010. aug. 28. 21:29
 23/34 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2010. aug. 29. 20:37
 24/34 hasasasa ***** válasza:
ez érdekesnek tűnik elkűldőd nékem is feka8.13@windowslive.com :D
2010. aug. 29. 22:19
 25/34 anonim ***** válasza:

Cija, asszem a harmadik vagyok.

E-mail: ahosnomindignyer@gmail.com

Várom :):):)

És hány éves vagy? Nemed?

19/L

2010. aug. 30. 00:43
 26/34 zsana1495 ***** válasza:

Szia!

Nekem is elküldheted!:) Én is irogatok de még csak kezdő szinten. Pár novellámat megosztottam oldalakon, van ami tetszik másoknak van ami nem. Ez így szokott lenni.:)

2010. aug. 30. 20:50
 27/34 hasasasa ***** válasza:
azt is elolvasnám utolsó
2010. aug. 30. 20:54
 28/34 anonim ***** válasza:

Az írás már csak ilyen, vagy tetszik, vagy nem. Én a saját oldalamon osztom meg másokkal, már ha épp van legépelt, egyszer indultam egy versenyen is, és megnyertem a novellámmal, pedig ahogy te, én is csak magamnak írogatok. xD Persze azért örülnék, ha egyszer csak bestsellerré lépne elő valamelyik. :D De én is kíváncsi volnék, elküldöd nekem is? marhajokisemail@freemail.hu

És bár még nem olvastam, a tanácsom a következő volna:

- ha vámpír, akkor legyen érdekes, és más, mint az eddig megismertek. Gondolok itt arra, hogy ne legyen ragyogó bőre, meg hasonló, más könyvekből ismert tulajdonságai. Legyél egyedi. ;)

- ha angyal, legyen jó háttértörténete. Az angyalok elméletben Isten hírvivői, védelmezők, ilyesmi, csak úgy nem terem itt egy.

- ha szuperképessége van, akkor miért és hogy tett szert rá.

- ha droid, ne álljon a sötét oldalon Dark Vödörrel. xD

Na jó, a végén már csak poénkodtam, az elején meg okoskodtam. :P A lényeg mindig az egyediség. De kíváncsi lennék az irományodra, remélem elküldöd. ^^

2010. aug. 31. 00:49
 29/34 zsana1495 ***** válasza:

Persze szívesen elküldöm:) Én is indultam novellepályázaton, a Preyer Hugon, de nem kerültem be az első nyolcba, de nem is ez volt a cél. Még sosem vettem részt ilyenen, aztán gondoltam, hátha:) Majd legközelebb.

Akkor küldöm az oldalt

2010. aug. 31. 08:28
 30/34 zsana1495 ***** válasza:

20:50-es vagyok

A történet hasonlít a blue moon-ra, de nekem tetszik:) Tényleg vannak benne hibák, de az én első hosszabb novellám sem hibátlan. Azon gondolkoztam, hogy újra kéne fogalmazni, majd egyszer:D

2010. aug. 31. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!