Milyen természetfeletti lény?
szeretnék írni mmint már elkezdtem egy történetet és nem tudom hogy mi legyen a főszereplőcsávó
röviden az h suliban meglátja új osztárs a csávó titokzatos meg ilyenek de gazdag és nemtom h most vámpír legyen e vagy más az angyalokról nemtok sokat...
kedvenc könyveimből meg a saját agyamból szeretném megírni
szeretem a twilightot az evernight-ot a evermore-t csit,csit ezekhez hasonló ötletek is jöhetnek
nem sikerült tól jóra megfogalmazni mit akarok de a lényeg h ha tudtok lécci segitsetek előre is köszi...:D
de az nemgáz h egymásba szeretnek és a csávónak 7 nyálkás keze van?:D
ez nemtűnik túl romantikusnak
nemmitntha azlenne a történet
de azért köszi:D
Szerintem a nevek nagyon átlagosak. Sara, Rick, Zoey, Lucas, Caren, Sam... Nem tetszenek, bocsi.
Maga a történet is elég átlagos, elcsépelt.
Az írásmódod szintúgy.
És van pár hiba is benne. Többnyire csak vesszők.
Bocsi, szerintem nem kellene erőltetned az írást. :S Vagy ha nagyon szeretsz írni, akkor olvass és írj rengeteget. De ne az ilyen vámpíros meg zombis könyveket, az nem segít.
köszi
ez igazából ilyen saját célra készül magamat szórakoztatom éjszaka mikor már senkivel se tudok beszélgetni
én ilyen magamnak való vagyok és nem szoktam bulizni meg ilyenek inkább olvasok :)
de köszi a kritikát:D
mindenki a neveket szapulja :D ne nembaj még 1x köszi
Szia!
Én is kíváncsi lettem, elküldöd?
ashleyfan@indamail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!