Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek számít hogy...

Szerintetek számít hogy milyen egy könyv borítója?

Figyelt kérdés
Sokan a képembe röhögtek amikor erről beszéltem, de szerintem igenis fontos hogy milyen a borítója egy könyvnek, mivel ha bemész egy könyvesboltba, akkor nem a fülszöveget látod meg először, hanem a borítót. Én pl ha bemegyek könyvesboltba akkor annak a könyvnek ovasom el a hátulját aminek már a borítója megfog. Mármint nyilván lehet az is hogy egy könyvnek jó a borítója, de a tartalma nem, de mégiscsak hamarabb nézik meg véleményem szerint azt a könyvet aminek jól néz ki a külseje. :D

2021. márc. 31. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
OFF: remélem, külön bugyor van a pokolban az ismerősöknek, akik nem adnak vissza könyvet (közvetlen azok bugyra alatt, akik foltosan / gyűrötten adják vissza)
2021. ápr. 2. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, mert azt látjuk először, de én pl. személy szerint jobban örülnék, ha egyszerű, egyszínű, szerző-cím borítók lennének. :) Vagy legalább ilyen formában is kiadnák, nekem jobban tetszene.
2021. ápr. 4. 12:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én pl. nem vásárolok vagy olvasok borító alapján, mert ez olyan, mintha csak azért (nem) állnék szóba egy emberrel, ahogyan kinéz. Oké, hogy valami alapján ítélni kell... de miért is? Van idő, meg is lehet fontolni, utánanézni értékeléseknek, beleolvasni (online is vannak beleolvasók), nem kell spontán dönteni, külső alapján...
2021. ápr. 4. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 pár száz éve egyébként elfogadott volt, hogy könyveket eleve borító nélkül szállítanak le, mert a kastély ura majd bekötteti a saját maga által használt egyenkötésbe, mielőtt elhelyezi a több ezer kötetes könyvtárában (mai napig látni ilyen főúri könyvtárakat). Mondjuk én megbolondulnék, ha nem tudnám öt méterről kilőni, hol van a keresett könyv, de én is rendezem színek szerint is az író alapján rendezésen belül :)
2021. ápr. 4. 12:20
 15/15 A kérdező kommentje:

13-as.

Értem amit írsz, de én itt pontosan arra gondoltam hogy amikor könyvesboltban vásárolok. Nyilván ha online rendelek akkor elolvasom a fülszövegét, véleményeket. De ott helyben, a boltban nincs annyi időm olvasgatni. :)

2021. ápr. 4. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!