Alekszandr Szergejevics Puskin "Jevgenyiv Anyegin" Ez a kötelező olvasmány, és ezt a héten tudtam meg, még a héten fogunk belőle tartalom dolgozatot írni. Esetleg van az interneten jó összefoglaló oldal/vázlat ami lehetőleg nem ChatGPT?
Figyelt kérdés
A primitív válaszolóknak üzenném, hogy eddig minden kötelező olvasmányt elolvastam, de ezt nemrég tudtam meg, ezért nem lesz időm elolvasni. A segítségeket megköszönöm.jan. 20. 15:33
1/7 anonim 

válasza:

Kb. 60 A4-es oldal, nagyon kényelmesen 2 óra alatt el kell tudnod olvasni.
2/7 anonim 

válasza:

Egyesel értek egyet, a kérdés kiírás óta mostanra el is olvashattad (volna).
3/7 anonim 

válasza:

Ja, kb 300, mert már jópár éve ezt kérik.
Szerintem még audiobook, meg kidolgozott tétel is van.
5/7 anonim 

válasza:

Autodidakta félművelt leszel, ha nem olvasod el.
A puszta tartalomvázlat nem mond semmit. El kell olvasni.
6/7 anonim 

válasza:

A primitív megjegyzésedre válaszul:
-magadtól is rákereshettél volna annyi idő alatt, míg beregisztráltad ezt a szánalmas kérdést;
-aki eleve támad, mert számít arra, hogy nem dolgoznak helyette, az maga a primitív;
Fél 3-tól 5-ig kényelmesen elolvashattad volna.
20 perc alatt leírod a tömör tartalmat.
7/7 anonim 

válasza:

Youtube-on van fenn ingyen hangoskönyv, összefoglaló is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!